Drecun: Završna faza prištinskog plana zvanog takse

Ostavite komentar


  1. Prenosim Vam tex iz Ceskih novina:26 иуна 2019 – 06:20

    „Земље НАТО-а које су бомбардовале Србију 1999. године покрећу нови напад на Србију!“ А то је у Хрватској! ”Аналитичари су сигурни.

    Према Даили Телеграпху, у Хрватској се одвија војна вјежба „Брзи одговор“, у којој судјелује до 7.000 војника из више од 20 земаља, с циљем „обуке брзог распоређивања великог броја војника у регији у случају руске агресије“!

    Британски новинари верују да ова вежба заиста служи да заустави ширење утицаја Москве на Балкану. Аналитичари оцењују ове маневре као директну претњу не само Србији, већ и Русији.

    Вјежбе се одвијају у Хрватској, затим у Њемачкој, Румуњској и Бугарској, у Хрватској у војним базама у Слуњу, код Книна, у касарни у Удбину и Земунику код Задра.

    Британско писмо наводи изјаву Јохна Цларка, команданта 16. британске бригаде, који је рекао да су дошли у Хрватску да „заштите савезнике“.

    “Ми смо овде и спремни смо да бранимо наше савезнике. Источна Европа и Балкан су од највеће важности за Велику Британију, а Лондон је спреман да се суочи са потенцијалном пријетњом стабилности региона “, рекао је Кларк, додајући да је Загреб“ моћан стратешки партнер НАТО савезу „.

  2. Da li je gosp. Drecun, razmatrao opciju,vazdusnog mosta,kao nacina dostave,tzv. neophodne humanitarne pomoci ili ceka da mi citaoci,krenemo sa reci na dela,u tzv. kontramere…Nego,kakve su posledice poplave u garazama Novog Beograda,Milovane…!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.