Drugi krug izbora vodi ka pristojnoj državi

* Ovi izbori su upravo to, još jedna legitimacija postojeće strukture političke moći. Kasno je posle izbora iznositi argumentaciju radi delegitimizacije te moći

Ostavite komentar


  1. Uzorak Telefonska anketa na uzorku od 1.200 punoletnih građana Srbije obavljena je u periodu od 21. do 27. marta 2017. Postotak odbijanja: da bi se došlo do jednog ispitanika trebalo je okrenuti 5-6 brojeva telefona.
    Ovo znači da od oko 6600 pozvanih njih oko 4800 je odbilo da se izjasni. Šta mislite da li Vučićevi glasači odbijaju da se izjasne?

  2. Svi kao papagaji pričaju o drugom krugu a najbitnija je volja građana. Besmisleno je pričati o takvim stvarima unapred i još spominjati kako je to dobro za Srbiju. Mišljenje pojedinaca ne odgovara želji građana Srbije, a 2 aprila ćemo znati kako je narod presudio.

  3. Sta ako ne bude drugog kruga onda nismo pristojna drzava?Daj budimo realni vecina Srbije daje podrsku Vucicu i velike su sanse da se to sve zavrsi 2.aprila.

  4. Zaista volim Danas, ali besmisleniji clanak odavno nisam citao. Na zalost, ali autor je bukvalni i doslovni antitalenat za pisanu rec. Novinarstvo je za njega apstraktna i misaona imenica.

  5. Sta ako ne bude drugog kruga onda nismo pristojna drzava?Daj budimo realni vecina Srbije daje podrsku Vucicu i velike su sanse da se to sve zavrsi 2.aprila.

  6. Паде ми на памет нешто: Прелетачевић уђе у други круг, народ се одушеви, не толико због њега самог, колико због драмског обрта, у другом кругу излазност много већа, Прелетачевић постаје председник и узима Сашу Јанковића за саветника. Можда јесте бајка, али лепо звучи.

  7. Tačno je da onaj ko pobedi na izborima određuje glavne smernice u životu Srba i Srbije,zato se vodi tolika borba za vlast.Propustili smo mnogo vremena birajući DOS, nesmemo više da pogrešimo.Onaj ko ne napreduje on ide nazad.

  8. Većinski narod je ovca- srećom to je legitimno. Nisam valjda kriv što mi smeta moja vuna.

  9. Krajnje je neozbiljno da Danas, kao mozda i najozbiljnija novina kod nas, poslednji dan kampanje objavi ovakav tekst koji siri defetizam i, izmedju redova, tvrdi kako je sve gotovo i kako je Vucic pobednik. Nije gotovo i nece ni biti do 16.-og uvece kada ce Vucic IZGUBITI izbore a mi dobiti natrag svoju drzavu!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.