DS će podržati Sašu Jankovića

Ostavite komentar


  1. Donekle ocekivana odluka DS-a, ali je delimicno riskantna, jer ostavlja mogucnost SNS-u da napravi najbolju mogucu izbornu kombinaciju za sebe. Medjutim, odluka je iznudjena zeljom da se izbegne superkratka kampanja koju je g. Vucic planirao i da se biracima bolje predstave kvaliteti g. Jankovica.

    Ono sto je jos uvek velika nepoznanica je stav DJB, pogotovu jer su oni po svim istrazivanjima trenutno najjaca stranka opozicije, cak i ako bi se SRS racunala u opoziciju. Ostaje i nepoznanica gde ce se uklopiti g. Jeremic, jer ima bar tri moguce uloge za njega.

    Po nekim internim istrazivanjima opozicije, kada bi se i g. Jankovic i g. Jeremic kandidovali, obojica bi dobili vise glasova od svih ostalih predsednickih kandidata, osim predstavnika SNS-a. A ta ista istrazivanja pokazuju da cak i g. Vucic nema nikakve sanse da pobedi u prvom kugu (pod pretpostavkom regularnih izbora). Znaci imacemo skoro sigurno drugi krug izbora Vucic-Jeremic ili Vucic-Jankovic.

  2. Dejan baš ti je jak taj vic. Samo se pitam da li si ga sam smislio ili ti je bila potrebna pomoć?

  3. Očekivana odluka Predsedništva DS-a da podrži kandidata proevropske Srbije g-dina Sašu Jankovića , odnosno da podrži apel 100 javnih ličnosti ( na tom spisku je mnogo velikih imena ) . Bez obzira ko bude kandidat SNS-radikala , bilo Vučić , bilo Toma diploma , ovoga puta Srbija masovno izlazi na izbore ( ovoga se Vučić užasno plaši ) i Saša Janković postaje novi predsednik normalne Srbije . Očekujem od DJB , a i ostali opozicionari ( isključujem radikale jer su oni Vučićev prirepak ) da takođe podrže Sašu jer i oni pripadaju korpusu proevropske Srbije .

  4. DS je toliko najavljivao svog kandidata na izborima, da se sada pitam da li je Janković član DS-a ili je nestranačka ličnost?

  5. Do juče su se hvbalili da će kao najveća opoziciona stranka imati svog kandidata, a sada podržavaju Jankovića, da li to znači da nemaju kvalitetnog kadra u svojim redovima.

  6. Kako li ce voditi zemlju,kad ni svoj redovan posao Zastitnika gradjana nije uspevao da zavrsi.

  7. Da se ne lazemo, narod nece dati podrsku ni jednom ni drugom. Ni Jankovic ni Jeremic nemaju nikakve sanse i to svi znaju.

  8. Ovo je čovek koji je školski primer lopova i prevaranta. Iskoristio je sližbeni položaj za lični interes i ličnu poromociju.

  9. Trebalo bi unapred da se radujemo naslovima u novinama sutradan posle predsednickih izbora: POBEDIO KANDIDAT GRADJANSKE DEMOKRATSKE OPOZICIJE SASA JANKOVIC. Kad ljudi cvrsto i iskreno veruju, to ce se i dogoditi, za demokratsku Srbiju.

  10. Totalno je nebitna stvar ko ce se kandidovati. Ni Jeremic ni Jankovic nemaju ama bas nikakve sanse. Za jeremica se ne zna iz kog bureta je odjednom isplivao a Jankovic je obican populista koji zloupotrebljava funkciju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.