DS: „Izveštaj Evropske komisije o Srbiji ukazuje na korupciju, kriminal, političke pritiske i loše odluke“

Ostavite komentar


  1. To su sjajne vesti. 80% Srba vise ne zeli nastavak tzv evropskog puta. Potreban nam je hitan referendum po tom pitanju. Pa neka se jasno cuje glas vecine naroda. Ovakvi izvestaji samo nas mogu obradovati i broj onih koji su protiv pristupanja EU povecati.

  2. Gorane samo narodu treba reci koje bi bile posledice. Samo nemacke firme zapošljavaju 80000 radnika,gde su italijanske,austrijske fr. Gde su evropski fondovi za pristupanje,gde su vize. Najlakše je reci mi nećemo i inatiti se. Za to inacenje smo jednom ogromnu cenu platili i očigledno zaboravili.poz

  3. Vi razbijaci stranke pokojnog premijera pricate o korupciji boze sacuvaj ko da je narod malouman

  4. Na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom u vestima rekose da je sve u superlativu mislim izvestaj. :))) Kako ljudima zamazuju oci.

  5. Ako su pravila za ulazak U EU za neke pritisak,onda treba biti iskren i jasno i glasno odbaciti molbu za pristup EU zajednici jer nije EU trazio od Srbije da bude njen clan U EU,vec je Srbija trazila pristup u EU.A ne koristiti sve povlastice koje EU nudi i jos onako velikodusno pljuvati po EU.E pa ocenite sami ko je tu pokvareni licemer.Tako nesto neradi narod koji drzi do sebe i ima principe i ponos o kome se ovde prica na sva usta.

  6. Јадни они, када би све знали о српској реалности брзо би завршили све преговоре са земљом која држи народ у затвору.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.