DS neće učestvovati na razgovorima opozicije i vlasti u Skupštini

Ostavite komentar


  1. Bravo Lutovac! Napadaju te da si bez harizme, a ti cistis sve! Najbitnije je da DS nije ispao jeftin, kusur, i da se u ocima gradjana ne bori za censuz, onda kada nema konkurencije, samo da bi imao par vecitih poslanika i sredstva iz budzeta! DS je osnovana da menja i pobedi, makar pobeda bila i tek na duge staze! Djindjic nikada nije dozvolio da idemo mimo opozicije, uvek je cilj bio pobeda!

  2. Kad čovek pročita prva 3 komentara onda dođe do zaključka da čovek i šutnjom pokazuje inteligenciju.

    1. Čitajući tvoj komentar šutio ne šutio Ds je europu šutnio….

    2. Komentar ti je jako inteligentan! Neko ajde nesto napisi, ako znas, da vidimo dokle doseze taj talenat? Ma….ipak bolje suti i glasaj za Vucica, i izvini!

  3. Ovo je donekle teško razumeti u svetlosti činjenice da je Tadić (čija je stranka deo Ujedinjene DS) najavio da će učestvovati u razgovorima. Nije li Lutovac na neki način izigran?

  4. Zašto SNS botovi uglavnom nose ženska imena? Je li to opet isturanje žena kako bi se kasnije moglo jadikovati kako opozicija brutalno napada jadne, slabe i nezaštićene žene?

  5. Pa sta vi iz DS hocete, pre pet dana odredili ste delegaciju za sastanak (Lutovac i Balsa) e sad se naprazno predomisljate ? Kazete da hocete da razgovarate sa medjunarodnim predstavnicima o necemu pa Mekalister je idealna prilika za to. Vi vise ne znate sta hocete i kudacete.

    1. Znamo Vojo nego nisi razumeo. Nema vise razgovora oko redovnih izbora, mogu da budu samo razgovori oko promene zakona za sledece vanredne izbore i dogovor kada ce ono biti. Tvoj stranacki idol ne zna sta hoce,do juce pricao da su izbori najdemokratskiji u Srbiji i da ni sa kim o tome nece da prica, a danas moli tebe i razno razne da napadate opoziciju sto nece na izbore! I moli za pregovore! Zasto? Da mu damo legitimitet za priznanje Kosova! E ne moze…sami cete to da nosite…

  6. kapa dole. do sada ste išli linijom manjeg otpora ali ovo je prva ozbiljna odluka koja ima interes države ispred interesa stranke. što se mene tiče počeli ste da se iskupljujete. najlakše je otići na pregovore, ali svi znamo da su ti pregovori napravljeni da se izvrši dodatni pritisak na opoziciju a da diktator neće ništa bitno dati za uzvrat.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.