DS: Nepostojeći odbor raspisuje nepostojeće izbore

Ostavite komentar


    1. Ne samo „pučisti“, cela stranka nije zaslužila ni krastavčić a kamoli ceo sendvuč. Vi i ostala bivša opozicija ste postavili temelj uništavanju demokratije i fašizaciji nekad pristojnog slobodarskog naroda. Da bilo ko id vas, političara, ima savest, ne bi se više bavio najprofitnijim poslom u nas, politikom.

  1. Dragoslav Sumarac, karijerista. Bivsi ministar, foteljas. Njegova buducnost je Balsa Bozovic. Sve receno.

  2. Nek Lutovac bojkotuje i sopstvene izbore! Ne priznaje ove gde je izaslo 50%, ne priznaje u svojoj stranci, kaze treba promeniti Statut Ko sa Marsa da je pao, pa sto ga 2 god. ne menja….ma najbilje je vanredno stanje, poverenici i tako narednih 10 god. Ne valja Vida, ne valja Sumarac, ne valja Djelic, Balsa, ko valja? Ko je iza Lutovca? Sve sami geniji? I ovi sto su izasli na izbore pukli! Ali zanimljivo ni oni ne priznaju rezutate izbora….za fotelju niko nista ne priznaje, sta to bi sa Demokratskom strankom?

    1. Miloše, ja sam radnik i smatram se genijem. Eto jednog genija koji podržava Lutovca. Sada ti, pa kolega tvoj, pa tako dalje, ‘ajd sad kreni….

      1. Pero odgovorio sam ti….ali te Danas iz nekog razloga brani, iako sam te pohvalio, ne zeleci da objavi dogovor. Ti si pravi savetnk za Lutovca!:)

  3. DS u kome će „zvezde“ biti Kena, Balša i Milosavljević oteraće i ono malo simpatizera ove stranke.

  4. Kako vas nije sramota već sedam godina se bavite sami sobom.Kako očekujete da dobijete poverenje glasača ne možete se međusobno dogovoriti.Koga vi da provedete takvi kakvi ste .Bolje ugasite celu stranku jer samo unosite depresiju u i ovako depresivan narod

  5. Resavajte to gospodine Lutovac pa da DS polako krene u ofanzivu da se zemlja izbavi od ove posasti.

  6. Ovaj svinjac u DS je pod kontrolom sutanovca kao i sve do sada, a sada ako ti je dobro Suki ti kod AV odmah aktiviraj clanstvo.

  7. Gospodo iz D.S.-a očistite stranku jednom za svagda, sve ukaljane političare proterati iz stranke, jer izgleda da stari članovi razaraju stranku. Kad to uradite imaćete podršku naroda, jer sad imate uvid koliko narod ima poverenja u bivši kadar stranke: Živković nije prošao cenzus, Tadić takođe.

Ostavite komentar


Politika

UŽIVO: Poslanici i budući ministri provode Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković (FOTO/VIDEO) 10

UŽIVO: Poslanici i budući ministri provode Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković (FOTO/VIDEO)

Posle puna tri sata Miloš Vučević, mandatar za sastav nove vlade, završio je čitanje ekspozea na današnjoj sednici Skupštine Srbije koja je posvećena izboru vlade. Usledio je dug aplauz poslanika vlasti. Pred kraj njegovog izlaganja došlo je do incidenta, kada je poslanik opozicije Borislav Novaković vičući izašao pred mandatara. Rasprava o vladi je nedugo potom počela, poslanici i budući ministri provode Prvomajski praznik u parlamentu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.