DS počinje kampanju sa svojih 88 aktivnih odbora 1Foto: FoNet/Zoran Mrđa

Demokratska stranka (DS) najavila je danas da će organizovati akciju „Vreme je da se pridružiš“ tokom koje će predstavnici 88 aktivnih odbora i narodni poslanici te partije razgovorati sa građanima u svim opštinama i gradovima u Srbiji i pozvati ih da se aktivno uključe u aktivnosti opozicije i budu deo predstojećih promena.

Akcija će početi posetom predsednika DS Zorana Lutovca Subotici, a narodne poslanice Sanja Miladinović i Tatjana Manojlović posetiće Merošinu, odnosno Mionicu, navedeno je u saopštenju DS.

Demokratska stranka istakla je da veruje da promene u Srbiji može doneti samo zajedništvo građana i političkih organizacija koje se bore za slobodno i pravedno društvo, dodavši da su napravljeni prvi koraci na tom putu kada su zajedno ustali protiv ogromnog talasa nasilja.

Navodeći da je sada samo važno nastaviti u tom pravcu, Demokratska stranka je pozvala građane i građanke koji žele da učestvuju u borbi za promene da joj se pridruže, kao kontrolori i kontrolorke ili kao volonteri i volonterke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari