DS: Prepreka efikasnoj borbi protiv korupcije nedostatak političke volje

Ostavite komentar


  1. Nedostatak politicke volje prikazali ste talo sto za vreme vase vlasti u zemlji ste vrsljali i radili sta ste hteli a danas drsite neka predavanja sta i kako.

  2. Vi iz DS govorite o borbi protiv korupcije?! Kako vas bre nije sramota,ojadili ste Srbiju za vreme vaše vladavine,drugi neprijatelji nam nisu ni trebali.

  3. Па ви сте били власт, и знате како то функционише… чему љутња, него музите ви грађане док ћуте, тако је одувек било. После се чудите што људи ћуте и беже напоље. Ко ће да вас поджри када сте олош као и ови сада.

  4. Ja nisam član ni jedne stranke, ali sam 2007 godine, doživela korupciju DS na svojoj koži i to od Opštine Stari Grad. U tužilaštvu i ako je pravda bila na mojoj strani, sudija zaštitnik DS, je rekao da je to politička stvar i pored toga što smo korupciju dokazali, a oštećen je bio budžet Srbije i moj džep i presudio je u njihovu korist. Tako da nemojte molim vas vi da pričate o korupciji!!!!.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.