DS: Prodajom PKB građani oštećeni za više od milijardu evra

Ostavite komentar


    1. Mogle su i demokrate da prodaju Smederevo, aerodrome, Borske rudnike, PKB, ali nisu. Doke se okreneš, ode cela zemlja na doboš. I ko je sad licimur?

  1. E neka su se i ovi „stručnjaci“ iz DS oglasili povodom prodaje PKB, ako im je mala cena koja je postignuta što nisu kupili PKB da ga spasu?Kako su se svi lepo unovčili dok su bili na vlasti što se nisu udružili kupili preduzeće pa da nam pokažu kako se investira i napreduje?

  2. A sta je sa spornim privatizacijama, prodajom NIS-a, Kosova, potpisivanjem SSP-a i prodaje zemlje strancima… Ko je za to kriv?

  3. Žalosno je da ljudi iz sadašnjeg rukovodstva Grada i Vlade Srbije ne žele da imaju posla sa poljoprivredom. Koliko im ona znači vidi se po tome što Vučić odlazi da otvara svaku stranu fabriku koja zapošljava 100 radnika a ne ode na otvaranje poljoprivrednog sajma u Novom Sadu na kojem izlaže 20 stranih zemalja. Što se PKB- tiče njegova krivica je što je Đilas počeo da podiže kombinat iz mrtvih, a kako ga sadašnja vlast ne podnosi , PKB je morao da „umre“. Naši privrednici su hteli na prošlom tenderu da ga kupe, ali je tender poništen. Zato postoji sumnja da je prodaja Emiratima dogovorena. Pitanje je ko od toga ima koristi? Zato je nebitno koja stranka piše i kritikuje, već je bitno da se zna istina. Zbog mržnje i surevnjivosti uništavamo sopstvenu zemlju.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.