DS traži da se protiv Miše Vacića pokrene sudski postupak zbog upada na izložbu

Ostavite komentar


  1. Svima je jasno da od podizanja tužbi protiv režimskih izgrednika nema ništa. Pa jedan njihov je organizovao da se bije policija na prošlim demonstracijama, i to pred kamerama, pa kad se njegovi umore od batinanja policajaca i povuku u kafiće da se odmore, popiju piće i ishvale ko je koliko policajaca premlatio, onda ti isti policajci iskaljuju bes na mirnim demonstrantima. Koji tužilac ili sudija sme nešto protiv njih da preduzme? Pa i da izdaju nalog policija ne sme da preduzme ništa protiv njih kao što nisu smeli da izlaze u vreme zabrane kretanja da intervenišu protiv onih koji su se peli na tuđe zgrade i pravili bakljade (u Nišu i požar izazvali pa intervenisali vatrogasci).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.