DS: Vlast ne brine o Surčinu 1

Opštinski odbor Demokratske stranke Surčin sopštio je da vlast već godinama ne pokazuje brigu o kvalitetu života stanovnika te opštine i podsetio na, kako su naveli, „sva neispunjena obećanja, kriminalne radnje, degradaciju vrednosti i direktno narušavanje kvaliteta života građana Surčina u poslednjih 10 godina koliko je SNS na vlasti“.

Povodom jučerašnje posete zamenika gradonačelnika Gorana Vesića Surčinu, demokrate su podsetile „na korupciju kroz legalizaciju 300 divljih objekata u Surčinu, na fantomske firme putem kojih se pere ogroman stranački novac, parking od 17 miliona, višestruko preplaćeno natkrivanje gledališta otvorene scene u Bojčinskoj šumi, kao i na neuspele privatizacije“.

„Nismo zaboravili ni nesavesnu i nestručnu izgradnju auto-puta Miloš Veliki, pri čemu je 60.000 stanovnika iz sedam sela surčinske opštine ostalo bez pristupa putu, ali i ugradnju betonskih elektro-stubova na sredini Višegradske ulice“, navela je DS Surčina.

Dodali su da se nebriga vlasti za Surčin ogleda i u zaustavljanju izgradnje kanalizacione mreže, nikada završenu sportsko-koncertnu dvoranu u Dobanovcima i nedostatku ulaganja u kulturu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari