DSS: Koalicija NADA će se uskoro proširiti 1foto (BETAPHOTO/Press centar UNS/MO)

Srpska koalicija NADA koju čini POKS, DSS i 23 pokreta, stranaka, grupa i udruženja građana formirala je zajednički izborni štab za predsedničke, parlamente i beogradske izbore.

– Uskoro ćemo još proširiti koaliciju, a u predizbornoj kampanji ćemo zajedno obići svaki grad, opštinu i svako selo predstavljajući naš program. Želimo podršku građana za naš cilj da živimo normalno, a to znači da partijska knjižica ne može biti preča od diplome, da stranke ne postoje da bi se tukle i vređale, nego da se bore kroz demokratski dijalog argumentima za svoje ideje – izjavio je kandidat za predsednika Srbije ispred Srpske koalicije NADA, dr Miloš Jovanović.

– Mi smo već sada uveliko u kampanji u okviru koalicije NADA za našu prestonicu, iako je 4. februar krajnji rok da Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave pozitivno odgovori na zahtev POKS da se nakon validne izborne skupštine u Beogradu upiše novi zakonski zastupnik stranke izabran na glasanju, odnosno moja malenkost. Očekujem da će se ministarstvo držati isključivo pravnih činjenica i da neće imati upliva politika i pritisci poražene strane, odnosno onih koji nisu smeli da se pojave na izbornoj skupštini – izjavio je predsednik POKS i nosilac liste koalicije NADA za beogradske izbore, Vojislav Mihailović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari