DSS od danas u predizbornoj kampanji

Ostavite komentar


  1. DSS je uspela nesto sto retko kome polazi za rukom. Od stranke koja je imala premijera, koja je bila centar i uvek mogla da bira sa kim ce u koaliciju dosli su do stranke koje ne moze da osvoji 2 posto

  2. Koliko god se trudili da se vrate na vlast i pokušaju da poprave utisak stabilne političke partije, loš imidž koji su ostavili prethodnici iz DSS-a ne može se preko noći zaboraviti, proći će još koja godina pa ako se do tada ne rasformiraju možda će tada biti rivali SNS-u.

    1. Не само лопова већ и олоша се ту накупило. Срећом, у међувремену, олош отишао тамо где му је и место, у СНС.

  3. Mozda Jovanovic do odrzavanja parlamentarnih izbora 2020 godine i skupi jos koji promil i stigne do 1% podrske gradjana .

  4. „Gradska,gospodska stranka“ …znaci selo i ljudi sa sela su los imidz!? Bruka sta izjavljuju!!!

  5. Sa kojim programom mislite da izadjete sa programom lopovluka i lazi da nam prodajete maglu ,dosta je to pricajte nekom ko vas ne znam ja vas odlicno znam koji ste haos od drzave napravili

  6. Добро сте се сетили да треба да се покренете!Свака част на патриотској орјентацији али то је само на речима!Треба много активности, много рада да би се мало постигло!

  7. Zar DSS jos uvek postoji?! Pa vi ste unistili zemlju mislite da je narod zaboravio? Nije i nece a to ce te videti na sledecim izborima gde ce vas rezultat da se prikaze promilima ….

  8. Koliko negativnih komentara za tako navodno propalu stranku.
    Tako se nekada govorilo i za Koštunicu i čovek je postao istorijska ličnost koja je pobedila Miloševića.
    DSS je potrebna i Srbiji i srbima u dijaspori. Želim im da se oprave što pre.

  9. Ne bih se slozila sa gospodinom Jovanovicem po ovom pitanju! Moje videnje DSS-a je potpuno drugacije od njegovog , mislim da DSS,nema vise nikakav politicki potencijal i ne moze da zivi vise od stare slave i nikakav napredak se nece desiti,pa makar svi iz DSS-a vise puta prepesacili celu Srbiju!

  10. Prethodna kampanja im je bila katastrofalna,nadam se da ce u ovoj pokazati nesto novo,iako sam ubedena da ce im sav trud biti uzaludan ,jer nemaju nista od onog sto je potrebno da bi bili uspesni na nasoj politickoj sceni!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.