DSS: Pakt protiv Srbije postoji odavno

Ostavite komentar


  1. Vi opozicionari baš volite kad je naša država ponižena, napadnuta ili ignorisana? Shvatite već jednom da svaki akt EU, SAD, Rusije, Kine i ostalih nije lično uperen protiv Aleksandra Vučića već države koju on predstavlja. Pustite te gluposti „on nije moj predsednik“ i slično. Ne vole svi u Americi Trampa, Francuskoj Makrona, Nemačkoj Merkel, ali sve njihove odluke i potezi pogađaju i obavezuju njihove građane

    1. Postojanje botova kompletira Darvinovu teoriju,oni su karika koja nedostaje!Znate ono,za malo pa čovek.

      1. Kada nemaš smislen komentar Vi o botovima i sendvičima. DSS odavno ne egzistira kao ozbiljna stranka. DSS se upisala u grupu cenzus opozicije-

    2. Nijedan od gore navedenih predsednika nemoze i ne radi protiv svoje drzave i nacije kao sto je to slucaj u Srbiji. Prijatan vam sendvic!

  2. DSS kao da se nasladjuje sto imamo necivilizovane komsije, a DSS je u opoziciji. Gospodo iz DSS, kad je nacionalni interes u pitanju, ne sme biti stranackih podela.

  3. Došlo vreme i da je i DSS obavešten samo izgleda da je obaveštenje došlo sa zakašnjenjem

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.