DSS: Poslednji je čas za promenu kosovske politike

Ostavite komentar


  1. Politika DSS-a je dovela do nezavisnosti Kosova, EULEX-a, gašenja srpskih institucija na KiM i nezavisnosti Crne Gore. Pametnom dosta.

  2. Naci sto pre resenje za KiM jer odugovlacenjem i zadrzavanjem na trenutnom stanju samo otezavamo nasu poziciju..

  3. DSS je otvorio vrata DS-u koji je odgovoran za ovakvu situaciju sa Kosovom, jer je tadasnji predsednik Boris Tadic zmurio na pripreme o separaciji. Sada DSS zeli da se Kosovo prizna i od strane Srbije iako jos ima nade da se pronadje neko drugo resenje. Sramota!

  4. I Joska Fiser nekadasnji lider Zelenih u Nemackoj, u pocetku svoje karijere bio je veliki protivnik NATO-a, dok ga ovi nisu postavili za ministra inostranih poslova, a onda je tek pokazao svoje pravo lice. Tako je i s A.Vucicem, T.Nikolicem i V.Seseljem, koji su naivnim Srbima pricali bajke o velikom patriotizmu na skali od Karlovca do Virovitice, a cim su postali vlast, gle cuda oni sada vide samo nametnutu REALNOST. To jest da Kosmet moraju sto pre otudjiti, i to ne na zahtev zvanicne Amerike, vec Sorosa i Klintonovih, ciji je Sonja Liht Regionalni predstavnik na Balkanu i siva eminencija svih NVO u Srbiji. Ko sisa narod, sta misli i da li se slaze da mu se otkida deo po deo teritorije. Vazno je sta misle ONI koji postavljaju na predsednicke, premijerske, ministarske i druge funkcije, koje su postale trojanski konji za korisne idiote. Objasnjenje je samo jedno-cisto KONVERTITSTVO.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.