Duel Orlića i Aleksića na RTS-u završen tako što je voditeljka tražila izvinjenje

Formati debate na Javnom servisu nemaju nikakvog smisla tvrde sagovornici Danasa

Ostavite komentar


  1. Mišljenja sam da od dogovora prave opozicije i vlasti nema ništa. Kada Aleksandar Vučić jednog dana padne sa vlasti a to će biti uskoro 30000 njegovih funkcionera u roku od tri dana otići će iz ove zemlje i živeće u svojim vilama i hacijendama u inostranstvu koje su naravno pošteno stekli.

  2. RTS je najperfidnija televizija u srbiji. Pink i Happy se i ne kriju da su propagandno sredstvo vlasti ali ovi glume neku neutralnost. Posle pada ove diktature RTS treba ugasiti na 10 godina i tada raspisati referendum da li nam tako nešto uopšte i treba.

  3. Nemam problem što RTS besomučno laže. Oduvek su lagali i dodvoravali se vlasti. Taj kanal ne uključujem niti me interesuje šta bulazne. Imam problem što meni dođe faktura za sve te laži kroz namet na električno brojilo.

  4. Zašto dovesti obojicu u isto vreme? Neka pozovu nekog iz opozicije i neka voditejka sa njim razgovara o raznim temama. Tako se informišu građani o onom što misli opozicija.

  5. Gospodin Orlić,najkraće rečeno-najnevaspitanije stvorenje u Srbiji,a možda i šire.
    Trebao bi sam sebe da nekada pogleda retroaktivno i analizira.Bez diskusije o Aleksiću,ali Orlić je u svakom nastupu isti-najosornija i najnevaspitanija osoba
    na našim prostorima-jednom rečju,legenda po tom pitanju.Njemu treba dati emisiju-samom sebi-da se bahati i dodvori Glavnom.

  6. Za mene je to bio jedan ocekivan i normalan duel, mozda sam ocekivao i razmenu bar pokojeg šamara, ili stolicu. No, dobro je i ovako. Sekundatkinja je postovala pravila NSN i RTS-a. Za svaku pohvalu.

  7. Orlić pokazao baš sve ono kako netreba da se radi i kad nemaš argumente onda pokažeš da si običan nekulturni džukac .Kažu „političar“ pa ko god da je previše je , gde je osnovna kultura dijaloga.!!

  8. Kada jednog dana SNS bude smenjena i zabranjena stranka, Orliću i sličnima treba trajno zabraniti istupanje u javnosti jer su već previše rekli i uradili i za 5 ljudskih života.

  9. Isti su obojica,dva papagaja.Kad jednog dana zamene mesta biće još gori. I takvi da vode Srbiju?!

  10. ono što mene čudi je zašto Aleksić još uvek nije uhapšen zajedno sa onima koji mu objavljuju „izjave“ ili ga pozivaju na „televizuju“

  11. Oba su tipični predstavnici naše vlasti i opozicije. Nekulturne protuve

  12. Posle svega što smo videli i kako su se odvijali lokalni izbori u pojedinim mestima, nije mi jasno zašto opozicija ne napusti pregovore?

  13. Predlažem da počnemo sa peticijom o ukidanju TV pretplate,neka je brate plaćaju samo članovi SNS a.

  14. Orlic sledi onu staru izreku,napad je najbolja odbrana,takve primitivne i neotesane dzukele uvek izaberu da budu veci ulicari i sibicari od idejnog vodje.

  15. Za posledicu uglavnom postoji uzrok,nebi me čudilo da Orlić ne izazove sukob prilikom sučeljavanja,pošto nema bezobraznijeg gosta.Provocira do bezobrazluka.

  16. Ovaj Orlić je svoj maksimum već dostigao. U galimatijasu opskurnih, odurnih i ljigavih spodoba koje SNS genetski modifikuje, nalazi se u TOP FIVE.
    RESPECT!

  17. Dok je ova opozicija toliko naivna i glupo naseda na ovakve emisije gde i voditelji napadaju opoziciju ovi će vladati još eto godina.Potreban je koncenzus o neučestvovanjima na ovakvim emisijama ili da jednostavno ustanu i odu kad počne ovakvo nadvikivanje radikala.To su radili i devedesetih.

  18. A bre, pa koliko je to komplikovano? Razdvojite ih da se ne pojedu k’o nekompatibilne ribice; Stavite svakog pojedinačno u zvučno izolovan stakleni kavez, svakom po mikrofon koji uključuje voditeljka a isključuje tajmer. Rešen problem.

  19. Orlic je definitivno obicna radikalska bitanga sa upitnim doktoratom i diplomom fakulteta.

  20. Imam samo jedno pitanje -zbog čega moram-da plaćam TV predplatu za RTS ,ako GA uopšte negledam .Moj operater je SBB toj kompaniji se plaćaju usluge .Ovaj -hokštapleraj da se rts plaća preko računa za elekteičnu energiju -to može samo u zemlji Srbij

  21. Od čega žive i jedan i drugi i mnogi ostali koji ništa ne rade samo prosipaju pamet

  22. Majko mila, sve go lopov do lopova. Svi su isti, necemo mi na zelenu granu skoro…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.