Dunja Mijatović: Sprovesti istragu i utvrditi odgovorne za policijsko nasilje

Ostavite komentar


  1. Par pitanje za gospodju:

    1. Da li je uputila sličan zahtev E. Makronu i A. Merkel. I njhove pilicije pokazaše kako se to demokratski radi.
    2. Zašto svojim zahtevom štiti gradjane nasilnike.
    3. Zašto nije osudila i zahtevala kažnjavanje zbog nasilničkog i divljačkog napada gradjana na policiju. Povredjeno 43 policijca i 17 gradjana. Šta gospodja misli o tome.

    A prenesite gospodji na znanje da ako je i policija prekršila ovlašćenja onda i treba da odgovara, naravno.

    1. Pitanje za tebe botino ko je napao policiju, da li su to ubačeni smradovi na komandu tvog šefa koji je otišao da priča sa Ma krononon, gde se nalaze uhapšeni i kroz koju torturu prolaze, ko je dovezao rashodovana vozila mupa i zapalio, ko su ljudi u civilu koji gaze po glavama demonstranata, jaje jedno voleo bih da te vidim lice u lice da malo popričamo

  2. Nasilje je bilo od strane kriminalca prema policiji koja ima ulogu Gospodjo Mijativic da cuva red I mir I zastiti zakon.
    I Policija je to uradila.
    Da nije bilo bih gore I naneta steta drzavnoj imovini..
    Vucic rules okay, police rules okay.
    Gospodjo Mijativic znaci vi stiti te kriminalce.
    Nadji dobrog frizera u isto vreme.

    1. Ti si se izgleda ugledala na Zoku pa furas luj viton i modernu zurku, sram te bilo salamaro

  3. E cenzori, cenzori daj recite javno ko vam dade pravo da mi uskraćujete, bez opravdanih razloga, da kažem šta hoću. Kunete se da ste otvorena i slobodna novina. Malo morgen, nažalost.

    A ja sam samo imao poruku za gospodju i pitao je da li je se sa istim zahtevima pojavila kod Makrona ili A. Merkel. Pitao sa je i zašto je podržala i one gradjane koji su bili nasilni.

    I vi mi ovo što napisah ukidate. Žalosno

    1. Otišao ti šef kod Makrona da se slihta i ljubi se sa babom, šta će Andrej na terasi skupštine, šta će kriminalci iz sava male na Andricevom vencu, ne znaš? Ne znaš jer si plitak i balav i jedeš bajat sendvič

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.