Dušan Milisavljević: DS drži pruženu ruku ka Jankoviću

*Demokratska stranka je na udaru vlasti, ali i opozicionih stranaka koje žele njeno biračko telo *Nepotrebnu nervozu u Skupštini izaziva Maja Gojković
Jedan od najaktivnijih poslanika opozicije govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Boris, Čeda, Čanak plus Šutanovac….ljudi koji su prokockali demokratiju i više nisu potrebni opoziciji, na drugoj strani Sale, Radule i Vuk da se uozbilje konsoliduju i da krenu u napad.

  2. Retko imamo priliku prisustvovati samokriticnom razmisljanju nasih politicara i to mi se posebno dopalo kod gospodina Milisavljevica.
    Osvezenje je takodje cuti politicara koji govori o obicnim i svakodnevnim problemima gradjana kao sto su nasilje u porodici i skolama.
    Ne razumem zasto opozicija ne istice cinjenicu da dijalog o Kosovu ne pocinje u septembru vec je poceo mnogo,mnogo pre.Rodjen sam 1981 i ne secam se dela svog zivota gde se nije raspravljalo o Kosovu.

  3. Kada stavimo "prst na celo" i zapitamo se za koga, u srpskoj politici, parlamentu, medju funkcionerima u lokalnim samoupravama, medju javnim licnostima, mozemo reci: On /ona/ je DOBAR COVEK.Odgovor je DR DUSAN MILISAVLJEVIC.Kazite ko je drugi.

  4. @svetlana
    pisem iz nisa. znam dobro ko je ovaj dr. secam se kad je zaposlio suprugu u jednom jkp. e zato psg ne zeli sa njima. imaju previse putera na glavi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.