Dva Aleksandra se igraju Ilije Čvorovića: Šta stoji iza Vučićeve izjave da je u Srbiji najviše stranih špijuna u istoriji?

Ostavite komentar


  1. Sve jedni te isti sagovornici. Promenite ih ponekad , da se čuje i drugačije mišljenje.

  2. Kada se zna da ima toliko špijuna, za koje gi ne fataju. Ili ne otpusti te preplaćene službenike zadužene da gi faćaju.

  3. Da li u „Lazu“moze da se udje i izadje kad god bolesnik to poželi?Ako je to tačno onda nije nikakvo čudo kakavi su nam na vlasti.

  4. To znači da je na čeli BIA totalni šarlatan koji se preobratio u ulogu Džemsa Bonda, a na mestu vrhovnog vođe neostvaren lik željan pažnje,vlasti i moći.

  5. Najefiniji smestaj za spijune iz inostranstva u Srbiji dobra hrana dobar nocni zivot potkupljivi politicari milina .

  6. „Šta stoji iza Vučićeve izjave da je u Srbiji najviše stranih špijuna u istoriji?..“
    – Stoji da BIA, možda i VOA, po običaju ne rade svoj posao.

  7. Nije mu lako,isteklo lekarsko uverenje,,a treba naci posao. Neka nam je bog upomoc,a sami smo krivi.

  8. Prvi deo texta gde piše da je sve ovo zamajavanje naroda zbog neuspeha… Da ne nabrajam sve ali svaka čast autoru , bravo, ko zna šta će sledeće da izmisle

  9. Svi koji ne misle kao oni ne slazu se sa njegovom politikom bice strani spijuni .

  10. Ako je zaista tako, za takvu situaciju je odgovoran on lično i resorski ministri!

  11. Volela bih da čujem neko razumno rešenje za situaciju na Kosovu. Svi samo kritikuju vlast i to je u redu, ali niko ne nudi izlaz!!!!!

  12. I istok i zapad bi da mu vide kraj ali to nije ništa prema tome koliko građana Srbije želi da mu nikad nije čulo ime, da ga nikad nije videlo i da ih nikad nije opljačkao i zadužio burazerskim kreditima i poslovima.

  13. Kasnije momci i devojke iz Danas-a. Zlatousti je već optužio strane agenture i za miniranje projekta litijum.

  14. Ne treba da nas vise interesuju takve price jednog ili oba Aleksandra o spijunima i agentima u Bgd .Aman dosta,dosta vise ljudi sa tim Dokleeeee! Promenite plocu da bi vas slusali.

  15. @Branko
    Aha. Vidim da se u tvojim omiljenim glasilima ubiše od predstavljanja drugačijih mišljenja od režimskih. Danas je jedini list gde se mogu pročitati svačija mišljenja.

  16. Pa kako ovaj narod ne vidi ništa , a sami smo ih birali ,već godinama iste priče teško nama.

  17. Predsednik je u pravu, mada se ne radi o klasičnim špijunima (mi ne krijemo ništa) nego o agenturi stranih interesa, Zanimljivo, takvih je najviše u vladi, a da ne govorimo o višim instancama.

  18. @gedza – „Svi su u Vladi..“
    – Tačno. Neki su tamo već 2 a neki i 3 mandata…

  19. Super za razvoj špijunskog turizma. Kao i 007 I ovi su sigurno lovarni I borave u najboljim hotelima, piju martini, a u zadruzi sponzoruša kol’ko god zatreba.

  20. Oni samo mogu da spijuniraju nista drugo, sta su na kraju i sa time postigli nista.

  21. Ono sto je poznato u Grckoj,a kod nas se ne zna , da je Sveta Gora puna spijuna i da se tamo obavljaju razni pregovori i dogovori.Eto par dana pre Vucica je bio ministar spoljnih poslova Grcke.

  22. Mislim da su svi trenutni špijuni u Srbiji mnogo dobronamerniji prema ovoj zemlji, i građanima, od aktuelne vladajuće kaste. Mi smo trenutno u povratku, ne u radikalsko-socijalostičke devedesete, već u informbirovski period Golog Otoka… Shodno tome, mi kasnimo za razvijenom svetom bar 100 godina, a usput sami za sobom još 70. Bilo bi nas sramota, da ima ko da se postidi…

  23. IZDAJNIK zna pa postavio Vulina za čuvara dosijea.
    Zna i “ gospodin lopov“i tzv.opozicija.
    Igranka do konacnog nestanka se nastavlja.
    Gradjani nemi statisti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.