Dva lica Vučića

Ostavite komentar


  1. Institucije u Srbiji su do te mere uništene da bi odlaskom "moćnika" iz vlasti one najverovatnije bile u potpunom rasulu. Sada se tužilaštvu i sudovima naređuje kako da rade i šta smeju a šta ne smeju, a kada to jednog dana prođe, oni kao nesamostalni biće u haosu. To je pored bahatosti najveći minus ovoj vlasti.

  2. Vučić je dobar predsednik, i dobro obavlja svoje dužnosti. Nije baš preterano omiljen jer je dinamičan, posvećen poslu, kritičan, marljiv, autoritativan. sposoban i jak da se uhvati u koštac sa vrelim problemima koji nas muče. Ume u lice da kaže šta misli. Želi da od Srbije u rasulu izgradi savremenu državu sa jakom privredom, sa stabilnim kursem i cenjenu u svetu. Još nije ni zagrebao sve probleme sa kojima se naša zemlja suočava, jer ima mnogo onih koji su prioritet za rešavanje. Jedan od najtežih i ključnih je sačuvati celovitost zemlje. Želim mu uspeha u daljem radu.

  3. U nekim zemljama postoji obaveza da se svi kandidati za obavljanje vitalnih drzavnih funkcija podvrgnu psihijatrijskim testovima, takodje su duzni da obaveste nadlezne nezavisne zdravstvene drzavne komisije o mentalnom zdravlju, blize rodbine. Sve je ovo potrebno da bi se drzave zastitile od potencijalnih sizofrenicara i neuracunjivih individua da se dokopaju vlasti, sto bi imalo za katastrofalne posledice za celokupno drustvo i poredak. Zamislimo samo slucajeve Hitlera, Musolinija, Causeskua, Slobodana Milosevica sada i Vucica, zar nas istorija nicemu ne moze nauciti ili smo "duzni" da je iznova ponavljamo i opet ponavljamo.

  4. Укратко та два лица нашег драгог Инаугуранта се могу описати овако-једно лице,то је оно са индекса који Мартиновић држи испод свог јастука.Не би ли и он попримио мало ове "велике памети".Друго лице је мало теже уочити јер има маску у мрклој ноћи на булдожеру на Савамали.За њега је демократија у Србији једнака овим двема "шупама".Док је слобода мишљења и слобода медија успела да достигне само монолог.Ту је на нивоу Стаљина.Јер седи на свим најважнијим столицама у власти.Седи на 4 столице(Преседник државе,шев странке,главни командант и шев тајних служби).Са њим ће нам Европа бити недостижна.Евроазија такође.Са њим можемо максимално догурати до Турбосултаната.Такви људи се не могу променити,јер перу своју прошлост.Грађани и рођаци Србије су само колетерална штета.Господин не може да се демократски еманципује и да хоће.То му недају више силе.После 100.година ће неки нови Милош Обреновић отворити досије Вучић,за јавност!!!

  5. Svako pise onako kako mu odgovara,zapadu je uvek trn u oku dobar odnos sa Rusijom i Kinom,nikada nece biti dovoljno dobar…

  6. O kakvoj (ne)slobodi medija vi pričate …..pa vi prvi pišete šta vam padne napamet ….bez odgovornosti.

  7. Dojče Vele bi prvo trebao da kritikuje sopstvenu zemlju jer je poznato da Nemačka sa jedne strane uvodi sankcije Rusiji zbog Krima a sa druge i dalje sarađuje (doduše tajno) sa tom istom Rusijom. To je otkrio Vikiliks. Pa je li takva nemačka politika iskrena ili dvolična, pitam se?

  8. U zelji da kontrolise AV je na celo istitucija doveo svoje poslusnike i nesposobne kadroe, koji su u vecini slucajeva nesposobni da donose odluke samostalno. Kad AV ode uzece dosta vremena da se vakum komande popuni sposobnim i samostalnim kadrovima. Na zalost to je izgubljeno vreme koje kosta ovu generaciju mnogo zivaca

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.