Dvadeset godina od formiranja vlade Zorana Đinđića (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. I potpune propasti države.Postali smo pravoslavna džamahirija,otpušteno nekoliko hiljada radnika,ukinute domaće banke,pokrali novac i formirali nacionalnu štedionicu ako se ne varam i Đinđić je kao simbolično na svoj račun stavio 200 DM.Ni prstom mrdnuli protiv dželata Srbije SPS,SRS koji su vodenim topovima,pendrecima prebijali protestante 10g.

  2. E, Đinđiću nisi znao koliki kapacitet imaju žene za politiku.
    Vučić je PRONALAZAČ na Tom polju.
    RADI STA HOĆE U DRZAVI I BEDNO SET ZAKLANJA IZA ŠUME SUKNJI.

  3. Za zal covek reformator-DJINDJIC nije uspeo da,za skoro tri godine poluvladavine da napravi od Srba i Srbije demokratsku naciju i drzavu!

  4. Kori Udovički (zamenila Gorana Novakovića u resoru rudarstva i energetike juna 2002)
    Seća li se neko kada je Kori Udovički pretila građanima da će prodavati stanove i kupovati manje ako ne moug da plate struju.
    Ubistvom Đinđića odložen je plan sestara Udovički (sestričine bolivijskog diktatora Lozade koji je pobegao u SAD) da opljačkaju građane Srbije sve do Vučića kada se Kori Udovički ponovo vraća u vladu gde je zamewuje Ana Brnabić (posle afere prisluškivanja gde vučićev kum direktor EMS „nije tražio“ i „nije dobio“ 2 miliona evra od Lidije Udovički nego pravi hidrocentralu na Limu i vetropark od „para koje mu je poslala tetka iz kanade“
    A onda „zamrznuta direktorka“ vetroparkosvke firme sestara Udovički, Ana Brnabić postaje predsednik vlade a njen brat „bez trgovine uticajem“ svoje sestre predsednika vlade dobija „digitalizaciju“ i „saradnik“ EPSa

  5. Vreme nade.
    Vreme optimizma.
    Vreme kada smo se dizali iz pepela.
    Bilo je belolisticarkih hulja i u njegovo doba, ali je pristalica bilo mnogo vise, pa nisu mogli tako lako da ga smene i restaurisu kriminalni poredak.
    Posle su radikali uz podrsku belih listica srusili svaku nadu u bolju buducnost.
    Mi smo zemlja zlih ljudi i drugacije verovatno nije moglo biti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.