Dveri: Pripremili smo „Platformu za povratak Kosova i Metohije u ustavno-pravni poredak Srbije“

Ostavite komentar


  1. Molim te ne zamajavaj narod, Srbija je gladna, neobrazovana, vise od polovine stanovnistva je na bensedinima, sredite prvo u svom dvoristu, muka mi je od vas.

  2. Šta lupeta gluposti, Kosovo je davno izgubljeno. Bolje da se okrenemo ovome što nam je još ostalo i da smislimo kako da to sačuvamo. Sami smo sebi najveći neprijatelji…

  3. Obradović je prespavao zadnjih 30 godina. Jugoslavije više odavno nema, a i Kosovo je odavno neovisna država.

  4. Ovaj covek je pobrkao loncice.Dveri su Vuciceva „pozeljna“ opozicija.Glavni cilj im je da Srbija bude na pogresnoj strani istorije.

  5. Boško kasno stigne marko na kosovo.
    Ti možeš da sonjaš dan i noč ali za sva vremena KOSOVO JE DRŽAVA.♡♡♡

  6. Cestitamo bosku na odluci da sediste partije premesti u pristinu. Hrabar potez, za postovanje. Uvek se isticao hrabroscu.

  7. Bosko, spremi ti platformu za vojvodinu. Po nekim planovima evropskih mocnika to je jedini deo balkana koji ce biti primljen u EU, kao deo bivse carevine.

  8. @Ratka ta manite Vojvodinu vise, vec je potpuno unistena i razorena a vi bi jos da je cedite

  9. Dveri: Pripremili smo „Platformu za povratak Kosova i Metohije u ustavno-pravni poredak Srbije“

    I ja pripremio platformu da vratim moju bisu curu i pravim cef srbi od moje strane savim OK … ali ona me nece I STACEMO SAD

  10. 1. A kako ćemo građane Kosova* da nateralo da uđu u ustavno pravno poredak, ako oni to ne žele? Da li to piše u platformi?
    2. Hajde da zamislimo da žele. I da, recimo 20% poslanika budu Albanci. Da li ste spremni da, na primer, predsednik skupštine Srbije bude Albanac? Ili ministar vojske?
    Što bi rekao Palma, Kosovo se ne sipa u traktore. Dosta zamajavanja, egzistencija je ugrožena u Srbiji.

  11. Kosovo je odavno samostalno,neovisno i slobodno.Mašta radi svašta.Genocid Srebrenica crn obraz ratnihzločinaca i svih onih koji šute.
    Karma je čudo ,ćao samo možete mahati Kosovo republika.

  12. Duboka Nato drzava i Duboka Komunisticka drzava(unuci Komunizma) bi sto pre da se ratosiljaju KIM.
    Protivustavno delovanje je samo u Srbiji lukrativna delatnost.

  13. Ovaj Obradović ili je glup ili glumi glupana, dali je on pitao Albance hoće li da žive ponovo u Srbiji .

  14. Pa molim vas neko u srbiju nek mu objasni čoveku da ne može ni da uđe na kosovo bez pasoša molim objasnite

  15. Kosovo jeste srbija oni lazima i silom provociraju da same sebe vaze sto se ne vaze zele silom pljacke to se nemoze dozvoliti jeste nezakonito sto rade illegalno sto se nesme raditi niti je to dozvoljeno takvih gluposti ! svega su prekrsili i medjunarodno pravo sto nisu imali pravo da rade
    svega je preko reda illegalno nezakonito da se radi jeste zlocin sto se nije smelo raditi niti dozvoliti niti se vazi jer jeste zlocin da se illegalno radi u tudjoj zemlji sta god se zeli to pravo nemaju !!!

  16. Ovaj odlučio u oblake.Pa za to se ne pitaš ti,vucic,vulin nego građani Kosova,a oni su se odlučili 2008 god.Te su ti info promakle,a oni su odlučili NIKADA VISE.I šta sada Ajnštajnu?Hoćemo li kako vi sanjate ili kako narod odluci?

  17. Pripremite Vi gospodine Obradovicu platformu za slobodno kretanje bez ikakvih kontrola na granici. Bar za putnike, namjernike sa putnickim kolima. Ojacati samoupravu opstina, a malo manje ih uvezivati tamo i ovamo. A posebno je opasan nacionalni predznak! Jedino ispravno prijelazno rijesenje vidim u prijedlogu gospodina Vucica o slobodnom Balkanu. Omeksajte i uklonite te kontrole na granici, razgovarajte srcem i sa osmjehom, a rezultati ce doci sami od sebe. Uvrstite u to i granice sa BiH, Crnom Gorom i Makedonijom. Potpuno su te granice remetilacki faktor u komunikaciji na ovom prostorima. I zato bih preporucio: pridruzite se ideji gospodina Vucica o slobodnom Balkanu, pa ce to biti sve i nase i vase i njihovo. Lijep pozdrav!

  18. Srbiji su potrebni ljudi koji ce nastojati da razviju Srbiju i poboljsaju zivotne uslove, a ne neko ko ce mlatiti praznu slamu pricajuci o povratku Kosova. Dok Obradovic predstavlja platforme o Kosovu, mi litar goriva placamo preko 200 dinara, ulje takodje preko 200, secer 110…

  19. Obradovicu podrzavamo te za stavljanje kim u potpuni suverenitet Srbije,milom ili silom bez odlaganje

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.