Dveri traže od Beograda reakciju povodom napada ROSU

Ostavite komentar


  1. Red je da se oglase i naši sugrađani koji su danas uživali u besplatnom bureku pokazujući kako nisu svi Albanci ekstremisti.Očekujem i da Albanci koliko danas organizuju proteste podrške svojim komšijama Srbima,koje nisu vređale grupice navijača,već su brutalno pretučeni od strane Kosovskih organa bezbednosti.

    1. Što bi on išao? Ima ko je išao tamo i obećavao svašta?
      Ima svemogući predsednik i zaštitnik, ministar vojni položio zakletvu, dobro opremljena i obučena vojska i žandarmerija? Vreme je da pokaže da nije bezveze dobio stančugu od 130kvm dok smo mi na položajima leteli k’o konfete 99′. Ima vas patriota, 140.000 se okupilo pre 15 dana. Potrošismo gorivo za 1500 autobusa da pokažete vaš patriotizam, napojili vas, nahranili, i pare ste dobili. Ne mislite valjda da ćete vi opet u podrume i mišije rupe, a mi strani plaćenici u najveći krkljanac?
      Što bi Boško „fašista“ išao, što bi mi izdajnici branili kao 92′,93′,99′?

      1. Ovo je pravi komentar za lažne patriJote i ostalu bulumentu na vlasti. Mnogo rodoljuba u Srbiji ima ovakvo mišljenje. Pozdrav za veterana.

  2. Beograd uvek reaguje na napade ROSU, ali mi moramo da trazimo pomoc medjunarodne organizacije, a ne da ulazimo u jos vece konflikte.

  3. Kad Marko Djuric zavristi: Acooo Srbinee sve ce biti reseno.

  4. Ha,ha,ha…Boško traži…a ’99.bežao od mobilizacije kao djavo od krsta.Nego nek se oglase i ovi njegovi što su išli na besplatan burek.

    1. Mislim da je bolje da se oglasite vi koji ste autobusima na besplatan sendvic isli. Tako bi i od vas nekakve koristi imala ova drzava.

      1. Vi bi isto organizovali autobuse,ali nemate koga da stavite u njih,ali ste hteli da vas prevoznici voze džabe jer ste opljačkali stranačke kase i niste imali da platite za tu šaku jada koju bi nekako dovokli,zato psssst.

    2. Obradovicu , to nemas podrsku ni u Cacku , a trazis nesto za Kosovo ,kako te vise nije sramota.

  5. Kada ovaj Bosko krene nesto da trazi, meni prvo deluje smesno, posle mi vec zao njega. Pa ti nisi uspeo da dobijes podrsku ni u Cacku, svom gradu, a trazis nestoi po Srbiji, Sedi di si. Ni to sto danas pricas ne treba da pricas, vec da cutis i pustis pametne ljude da rese problem

    1. A pod tim „pametan“ vrv mislis na svemogućeg? A on najveća kukavica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.