Dveri: Vučić najavio legalizaciju kupovine glasova

Ostavite komentar


  1. Nije smanjio do 16 posto nego 20,4 posto,ko je napunio 40 god,on ga kaznio 4 posto po godini ,pa ko je otišao sa 60 god,kaznio ga 20 ,4 posto,odnosno 2 penzije godišnje,pa opet neko tvrdi kako on voli penzionere.Voli ih samo kad treba da mu daju glas.

  2. Pa ti Boško ideš na izbore.
    Pristaješ na tu igru!
    Ajde Boško, opiši nam sebe.

  3. Pa u zadnje 4 g. penzioneri dobijaju i povećanje penzija i novčanu pomoć, i ne samo penzioneri, nego i svi, a nije bilo nikakvih izbora. Osim toga, zašto do 2012. niko, nikad nije dao bar 50 e. godišnje? Nego, obećali po 1000 evra pred izbore i? Znamo svi šta je bilo, nikad nisu uplatili na naše račune, ali su sopstvene prepunili.

Ostavite komentar


Politika

doček ispred skupštine

Novi DSS tokom vikenda šalje opoziciji predlog zakona o Kosovu na usaglašavanje, Skupštini u ponedeljak

Sve ide svojim tokom. Akt je formulisan, reč je o predlogu zakona o Kosovu i Metohiji, koji ćemo koliko sutra poslati kolegama iz opozicije koji su već upoznati sa njegovom suštinom i predaćemo ga, verujem, u ponedeljak – najavljuje za Danas Miloš Jovanović, lider Nove demokratske stranke, najnoviju akciju parlamentarne opozicije, nakon inicijative za održavanjem posebne sednicu o Kosovu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.