DW: Haradinaj dovodi u pitanje kredibilitet EU

Ostavite komentar


  1. U nemocna pred Kosovom.Ne moze da natera Sipce da sprovedu u delo bilo koju odluku.Pa sta mogu.Da ostre kandze na Srbiji.Srbija je mirna,samo nesto moli,samo se ceska iza uva,sva je nesto uvrnuta,neodredjena,pokunjena,slabasna.
    E zato svako radi sa nama sta hoce pa i Kosovo.
    Sta mozemo:Otvori rusku bazu sa nuklearnim glavama.I odmah saopstenje:Kad Srbija ogladni pocinje da puca unaokolo.To zbog eventualnih sankcija.Nema Srbije ali nema ni Europe i Kosova i jos po nekog.

    1. Molim te da ne vredjas Albance kad ih zoves Sipce, to je kao ja da te zovem Shkavell, Kosovo je u pravnom putom da se dokazuje da je Drzava i ne da slusa gluposti od EU i Srbije, mozemo i bez vas ali ako se to desi Kosovo bice centar radikala, ljudi ce imati razlog da idu tim putem, dali EU zeli to ja neznam ali Srbija sve sto je lose za Kosovo voli i radi u tom pravcom.

      1. Samo pokazujete koliko niste drzava. I takse i „vojska“ i ovo primitivno ponasanje Haradinaja su posledice pujdanja od strane Amerikanaca. Obice vam se to glavu samo, nase je samo da uzmemo kokice i gledamo kako se samounistavate.

      2. Sve više se u svetu shvata i prihvata opasna uloga i ponašanje Prištimne.Bez Srbije ne možete nigde da mrdnete.Od priznanja nema ništa, od UN još manje.

  2. Srbija je sa Kosova izbacena na velika vrata,dok EU pokusava da je uvede na mala vrata,ako ne u potpunosti,deljimicno da.

    1. Srbija ce na svoje Kosovo da se vrati, cak i to ime Kosovo je srpsko kao i sve ostalo na Kosovu, a vi mozete u maticnu vam Albaniju, da se tamo igrate drzave, zajedno sa bracom iz Makedonije, Dosta ste terorisali po Balkanu.

      1. Hehehe… Kosovo je uvek bilo vece nego sto je danas a Srbija manja… Sve se vraca na svoje, u pravu ste.

        1. @Bahkim, Albanac, kosovar

          Zapanjuje tvoje neznanje i to da mislis da ces impresionirati nekoga tim provincijalnim, aljbanskim narcis-naci nebulozama. Blamiras i sebe i narod kojem pripadas.

      2. A sto znaci po tebe Kosovo? Kosovo je ime dato od vas kada ste okupirali tokom Srpske carevine a pre se zvala Dardania a sto znaci Srpski Dardania- Samo sa lazima zivite dragi komsije.

  3. Postovani Haradinaj,
    Ne zivite u getu, nego na Kosovu i Metohiji, srpskoj Pokrajini koju ste nasilno i privremeno oteli, visedecenijskim planom koji ste sproveli uz pomoc raznih pomagaca, ostavljajuci za sobom deset do petnaest naslednika sa kojima ne znate sta cete. Iselili ste ih po svetu i tako mafijaskim radnjama finansirate vestacku tvorevinu osudjenu na propast.
    Ne razumem cak ni medije koji prenose vase izjave pa ni sebe koji dadoh ovih par minuta..

    1. Ja Vas razumijem Jovane. Iz Vas progovara cisti sovonizam. A ko je Vama branio da pravite djecu? Nije Vas stid kada citav narod kvalifikujete kao kriminalce? Sta je sa Vasim Arkanima, Legijama, Budalama, Kumovima i drugim zvjerima? To bijahu fakultetski obrazovani momci?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.