Edvard Džozef o pismu upućenom EU, SAD i Velikoj Britaniji: Ukrajina najznačajnija zemlja među potpisnicima

Ostavite komentar


  1. Ako je ovo tacno,to znaci samo jedno-Da je Ukrajina pritisnuta od Britanije i SAD-va da prizna UCK-dzamahiriju.To dalje znaci da su SAD-ve i Britanija odustali za povratak regije Donbas pod ukrajinsku jurisdikciju.Jer je to nemoguca misao i ovim putem ce naterati Zelenskog i ukrajinsku vrhusku da seku granu na kojoj sede.Priblizavaju se izbori u Americi brzinom svetlosti.Ne verujem da ce nas Rusija izdati.Pre ce biti da to zeli Beograd da bi se resio kamena oko vrata i da bi (posle americkih izbora)ostao na vlasti.Tri puta-fuj!

  2. Украјина ни о чему одлучује, одлуке се доносе у Вашингтону.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.