Završena blokada ekoloških aktivista na mostu Gazela u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Trajaće taj protest 22h ali znajući koliko su opozicionari ozbiljni, biće tu i mnogo pauza, koje će sigurno da premaše broj 22.

  2. Zašto policija prima platu. Država nefunkcioniše kada nekoliko likova čuva policija da čine krivično delo – blokada međunarodnog puta.

  3. Svaka čast…! Šteta što srbski vikendaši uz Savu i diljem drugih lokacija ne vide dalje od nosa, zbog roštiljskog dima…

  4. @Jelena
    Svaki dan na raznim graničnim prelazima se satima čeka na IZLAZ iz Srbije.
    Ali to Vam ne pada u oči?
    Sigurno puki slučaj.

  5. Ekološki aktivisti su sa podignutim zastavama iskočili na auto-put i blokirali saobraćaj. Nezgodna situacija.
    Jednom mi se desilo da mi neka stoka iznenada iskoči na put. Jedva sam ukočio i izbego karambol. Deca mi bila mala. Bila je baš nezgodna situacija.

  6. Da li komentatori ispod imaju mozga kad opravdavaju donošenje monstruoznog zakona o oduzimanju zemlje od vlasnika.

  7. Protest je bio koliko mi je poznato najavljen i odobren. Tako da, ako je doslo do kontakta gradjana i saobracaja to je zato sto policija nije blagovremeno odreeagovala da odvoji tu zonu za koju su izdali odobrenje. Isto se i ispred skupstine svake subote desava. Protest je zakazan za pun sat, saobracajci stoje u pripravnosti negde u blizini, sacekaju da zapocne sat, da dodje do nekoliko situacija mesanja saobracaja i protestanata, pa pet minuta kasnije zatvore saobracaj.
    @MajaM, sto bi se dzabe opterecivali donosenjem nekog zakona koji ih se ne tice (ako ne posedulu svoju zemlju i/ili ne znaju nikog ko poseduje, ako su dedovinu prodali, …). O tome moze da brine samo neko ko je tim zakonom ugrozen ili neko kome je stalo do opsteg dobra.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.