Ekološki ustanak organizovaće blokadu auto-puta u Beogradu 15. januara

Ostavite komentar


  1. Da se protestuje moze jer svi imalo razlicito misljenje o nekim stvarima,ali da se blokira autoput ili bilo koji drugi put to je nepostovanje zakona i za to slede zakonske sankcije.

  2. Razumljivo je da je narod nezadovoljan ali ovo je uzelo maha i postaje ozbiljan problem.

  3. Skupite se pa pokupite boce i kese
    Radite nesto korisno. Ako neznate pitajte roditelje. Dzabalebarosi.

  4. Ove blokade su uzasno ruzan pokusaj opozicije i kvazi ekologa. Blokirati put je zaista nedopustivo.

  5. Gde da objave? Kome da pokažu? Da stave na „seosku tablu“ da svi mogu da pročitaju? Ako je to zahtev, pa vi onda imate manje znanja od onoga što se inače i čini.

  6. Nesto pametnije smislite za 15. Januar , umesto beznačajnih blokada i pobuna . Nesto lepse deci pokazite da umete.

  7. Ma sve je to ok. Samo nam objasnite od čega ćemo živeti ako pozatvaramo sve rudnike, železaru, termo-elektrane… Hoćemo li da se grejemo na čist vazduh, da učimo pored sveće, živimo od čistog vazduha, jer nam novac neće trebati, hoćete li vi finansirati sve naše troškove kad pozatvaramo sva radna mesta? Hićete li se odreći svojih automobila, kao primerni ekolozi? Nećete. A šta onda hićete? Čist vazduh? Pa idite i bunite se kod onih koji vas plaćaju, jer su oni, osiromašenim uranijumom zagadili vazduh, vodu, i zemlju, više za jedan dan, nego celokupna srpska industrija za 100 godina.

  8. Stop laznim ekolozima! Uradite nesto korisno za ovu zemlju, najlakse je izaci na ulicama i praviti blokade, a kada treba da se sredjuju recna korita nigde vas nema!

Ostavite komentar


Politika

Bivša predsednica SO Tutin napušta politiku? 8

Bivša predsednica SO Tutin napušta politiku?

Do prošle sedmice predsednica lokalnog parlamenta u Tutinu i potpredsednica Sandžačke demokratske partije, Fazila Ferizović - Berović, juče je saopštila da neće učestvovati na lokalnim izborima u toj opštini.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.