Elek (Srpska lista): Ovo je Kurtijeva „Oluja“ za Srbe bez ispaljenog metka

Ostavite komentar


  1. Samo me interesuje kako se zove kada se prima Kforovski dodatak u evrima, duple plate od Srbije i plata od Republike Kosova, a pritom se ne placa ni jedan racun. Svi imaju po jos jedan posao u Srbini, ne zive dole, idu samo da podignu sve gore navedeno.

  2. Prilicno ste i konacno ste vec jednom nebitni za nas koji nemamo veze sa Kosovom . 40 poslednjih godina nam uskracijete pravo na zivot zbog vas sacice sa Kosova . Potrosili ste vise to Kosovo , i na ime njega me mozete vise da pljackate Srbiju .

  3. Pa vama još nije jasno ko je branio Srbe u krajini,kako su prošli. E ti isti brane i vas već 12 g,još niste stvari ukapirali.

  4. Najzad će izgleda i ta rak-rana zvana Kosovo biti izlečena. Neverovatno kako Kurti brzo zavodi red i oblikuje državu dok iz Beograda stižu prazne pretnje tek reda radi. Šta će sad Srbi koji su primali duple plate i ništa nisu plaćali (struja, porez…)?

  5. Pa zar nije Srpska lista sama napustila institucije? Zar niste tapsali kad su naši policajci napustili policiju? Zar Srpska lista nije obezbedila većinu u Skupštini Kosova i zaklela se na Kosovski Ustav?Zar niste svi uzeli Kosovske lične karte, tablice i pasoše? Dobijaćete plate iz Srbije u evrima, to će biti genijalno rešenje za ukidanje dinara. Jedino ćete morati da plaćate režije kao i u svakoj državi.

  6. A ti saučesnik, oduvek ste se prodavali tudjinu zato ste oslobodjeni 100 god kasnije od Sumadije.

  7. Više ste Srba sa KiM isterali vi iz Srpske Liste nego li Kurti i svi njegovi prethodnici!!! Nikad Priština nije mogla da integriše sever Kosova da to niste učinili vi !!! Zato , primaj svoju duplu platu u ćuti !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.