Eskobar: Podržavamo francusko nemački predlog, konačni sporazum pitanje nedelja

Ostavite komentar


  1. Eskobar: Podržavamo francusko nemački predlog, konačni sporazum pitanje nedelja taj predlog se nece i nemoze vaziti srbiji u tudjoj zemlji se ne postavljaju predloge jer to pravo nemte jer je tudja zemlja srbija se pita u svojoj zemlji to je njena zemlja !!!

  2. Niko nema to pravo da u tudjoj zemlji radi sta god zeli i da postsvlja predloge jer to pravo nemate !!!

  3. Mi smo prijatelji u partnerskom projektu otimanja KiM od Srbije i Republike Srpske od unitarne BiH. U oba slucaja nesto sto postoji 14 vekova na ovom tlu vi unistavate sa izmisljenim nacijama i izmisljenim drzavama. Dok vi niste dosli ovde da samozvano sudite i procenjujete pravdu, te drzave nisu nikada u istoriji postojale. Zajedno smo zaboravili da su mnoge drzave srpskog naroda na ovom tlu Balkana postojale od 6. veka nove ere. Trazite i da budemo partneri i u sprecavanju otimanja delova Ukrajine sa ruskim stanovnistvom. Nije vazno ni to sto su na obe strane koje podrzavate nacisti i teroristi. Nije vazno ni to, sto se Srbija uvek borila protiv tog nacizma i terorizma u 20. veku. Nije vazno sto to u Srbiji podrzava saka sovinista kojima ste vi dali megafon da u medijima koje vi finansirate nadglasa ceo jedan narod. Slazemo se u tome da nas spaja to da ste vi u svakoj prilici da se nesto otme srpskom narodu, na KiM u BiH, pa ce polako doci i u Raskoj i u Vojvodini, a mi da se tome protivimo. Znaci mi smo partneri u poslu oko srpskih nacionalnih interesa, a jedino se ne slazemo oko nacina kako trajno unistiti srpski narod na Balkanu. Za vas je Balkan nesto ruzno (cak ste i izmislili termin „balkanizacija“), a za nas je to nesto najlepse, jer je tu nas dom. I da, slazemo se da se ne slazemo i u vezi toga da nismo nikome interesantni, niti vazni. Oooo, da, vazni smo i te kako, kada svi vi koji bi nesto da otmu i kraduckaju po Balkanu imate po jednog specijalnog prestavnika da zastiti VASE interese u NASOJ koci. Bog vas pogledao sto pre. Pozdrav.

  4. Izmedju Kosova i vlasti Vucic je izabrao vlast. Za narod na KIM i celovitost drzave koju vodi bas ga briga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.