Eskobar: Srbija mora da primeni preporuke ODIHR do narednih izbora

Ostavite komentar


  1. „Уважени господин“ – Edi Marfi , preporuka za gospodina Gabrijela Eskobara.
    Pa onda, „uvazeni gospodine“ Gabrijele Eskobar, pricajte o izborima.

  2. Drugim rečima, ode i poslednja nada.
    Fer izveštaj- za koga fer? Za kradljivce? Otkad se krađa zove nepravilnost?
    Gde se najbrže mogu učlaniti u SNS?

  3. A kako bi bilo da na sjasete sa kicme vise sa vasim preporukama prvo sredite vase dvoriste

  4. Sada će AV na sva zvona da objavi da se ne slaže sa SAD ( a ipak će da nastavi de jure priznanje nezavisnosti Kosova), a istovremeno će ne baš glasno da usvoji primedbe ODIHR-a. Svojim biračima deluje neustrašiv, a u ličnom kontaktu sa moćnim strancima je – snishodljiv.

  5. U pravu je 100 %.

    Istovremeno, SAD moraju da zovu medjunarodne posmartrače. Da prekinu pravosudni progon opozicije (Trampa). Da ukinu glasanje poštom. Da preispitaju brojne sistemske prigovore na izbore 2020. Da kontrolišu medije od kojih je 99% otvoreno protiv Trampa

  6. Nećeš ti Vučiću naređivati!
    ON će samostalno, kao i uvek, da odluči da uradi to što si naredio!

  7. Dali on to već zna ono što mi neznamo,ali pretpostavljamo da treba da stoji u izveštaju . Biće teško privoleti vođu na te izmene.Pokušaće,kao i uvek do sada,da se iz očite krađe izmigolji na volšeban način(Banjska,sankcije Rusiji…),i budite sigurni da će uspeti u tome.Opasan je to igrač.Živi bili pa videli.

  8. „Без вас ништа не би било исто“. За вас је Мора и Треба исто.?

  9. Je li USA dobila preporuke oko izbora, već se u više izbora u tamo dešavaju skandali oko kradje glasova.

  10. Daj te nam da glasamo , da li smo za tu EU , a ne idemo u EU…Mi nismo za uništenje poroda tako što nam uvodite pedere i nismo da nam deca idu i uće po Boloniji , koja je dokazana za lošem sistemu…Mi hoćemo Veronauku i održavanje tradicije naše kulture…Ništa drugo mi ne tažimo sem naše tradicije…

  11. Kao svaka nepoštena osoba kukavički nasrće na malu Srbiju, sa MORA, dok njegova zemlja, njihova vlada na Kosovu, pa i on sam NE MORA ništa! Čak, ne mora ni da se zaustavi u učenju, ubijanju i zlostavljaju dece, starih, ne moćnih i invalida, uskraćujući im lekove i hranu, hapšenjem nedužnih i genocidom nad celom ovom državom. Nije dovoljno pred Bogom, Eskobar, što celog života gledate preda se, nesposobni ni muvu da pogledate u oči! Krivi ste!!!!

  12. O kom pravnom procesu ti pricas u Srbiji pa Vucic je uz vasu pomoc unistio se institucije za rad priznanja Kosova .Na Korovu treba s
    da podignu spomenik Vucicu on je najvise od svih uradio da Srbi nestanu na severu Kosova.

  13. Eskobar priča napamet – odeš na sajt ODIHR i vidiš da (još uvek) nema nikakvog izveštaja o poslednjim izborima. I onda, šta tačno treba da se primeni kad se ne zna šta (će da) piše u izveštaju?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.