EU i Srbija: Za novo istorijsko ne, treba i evropsko opipljivo da

Ostavite komentar


  1. Ni jedan Srbin nikada ne sme da uvede sankcije Rusiji, da ne sačuva Republiku Spsku i da prizna Kosovo, ma ko da je i ma šta da je!

  2. „Leta podvlači da u tome vodeću ulogu mora preuzeti EU, „jer će se inače uvrežiti uverenje da Amerikanci vladaju situacijom, dok je Evropa na repu događaja“.
    Covek jos nije shvatio da Amerikance vode glavnu rec u Evropi za razliku od nesto ranije pre ovih novih izbora po Nemackoj i inim EU zemljama, ima vremena shvatice nije bio obavesten. Ziveli

  3. Evropska Unija je vec odavno postala farsa, totalna americka marioneta. Toga su svesni svi evropski politicari ali niko ne sme ni da pisne jer bi ga odmah progutala pomrcina. Gospodin Enriko Leta je neoprezno malo pisnuo, mislim da mu se ne pise dobro.

  4. Građani Srbije žele u EU, ali znamo zašto nećemo ući – prvo će tražiti priznanje Kosova, a ako im to damo onda na red dolazi sputavanje Hrvatske koju EU ne može da obuzda.

  5. Mene zanima otkuda u Danas u više putinofilskih komentatora nego na B92?

  6. Kakva Evropska zajednica ? To društvo se raspada već na jesen jer neci imati šta da jedu pa će jedni drugima otimati hleb gore nego otimačina za maske i respiratore.

  7. E mladi kolega Kišjuhas – ovo je analiza ! Vrlo tačno i korektno.
    Ponoviću : u EU se kao metod za ubrzavanje novih članica , otvoreno pominje “śtap i śargarepa”. Dakle mi smo magarci koje treba jahati i koji će verno vući , lomeći kičmu pod teretom debelog Gazde , a sve u nadi da će se dočepati slasne nagrade. Sreća po EU je što je na vlasti AV , koji više od svega voli pare. No, grbava su vremena, da se vlasti dočepaju neki tvrdji, onda bi mozda i uticaj Rusije , Kine bio mnogo vidljiviji …. I opasniji.
    A priča da nismo niśta uradili glede vladavine prava , korupcije – ide kontra pitanje : a Hrvtska , Slovenija, Bugarska (!!) jesu ?! A da ne idemo na zapad – naślo bi se i tamo korupcije .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.