EU izmenila pregovarački okvir sa Srbijom, obuhvaćene obaveze iz Ohridskog sporazuma

Ostavite komentar


  1. Nikakvo iznenadjenje. Svima nam odavno jasno da i nece da nas prime u eu. To sto pricaju price, njima na cast. Svojim delima nam pokazuju svoj stav. A i sto cemo u tako losem drustvu

  2. Ovim zadnjim potezima, uguravanjem albanske naci-mafijaske tvorevine u SE i to uz krsenje samog statuta te organizacije, rezolucijom o „genocidu“ ili ovo da se u uslove za EU Srbiji nameceobaveza priznavanja vec spomenute albanske naci-mafijaske tvorevine i to na osnovu „sporazuma“ koji NIKADA niko nije potpisao, koji nije potvrdjen ni u Parlamentu, ni od strane Ustavnog suda ni na referendumu.. Onaj sve manji broj pristalica clanstva u EU je postao jos manji i nastavice da bude sve manji.

  3. @ Janos
    @ Svojim delima nam pokazuju svoj stav. A i sto cemo u tako losem drustvu.

    Isto kao sto i Srbija sto svojim delima pokazuje stav prema EU. Da li je EU dobro ili lose drustvo, za Srbiju je to potpuno irelevantno jer ona ni mentalno ni kulturno-istorijski ne pripada u Evropsko drustvo ma kakvo ono bilo.

  4. @Anadolu insanı

    Cuj, ako je jedna Hrvatska clanica EU ili ako je ona tvorevina na Kosovu dobra za clanstvo u Savetu Evrope, onda ne da samo Srbija , „kulturno-istorijski“ pripada u evropsko drustvo nego pripadaju i Tadzikistan i Kirgistan a i Haiti su tu negde. Da Hrvatska jos ceka na clanstvo i da se od nje trazi da ispuni standarde ili da se uopste ne raspravlja o clanstvu u bilo kojoj medjunarodnoj organizaciji za onu ilegalnu tvorevinu na Kosovu, tvoj komentar bi imao neki smisao a ovako…

  5. @Anadolu insanı

    Bolje da ne preciziramo u koje drustvo ti pripadas, mentalno i kulturno-istorijiski – bojim se da cenzor ne bi pustio taj komentar.

  6. Ha- ha- ha i budali treba da je jasno , da smo 1941 stali uz Hitlera da bi danas uveliko bili u EU

  7. Meni samo nije jasno,ustvari žao mi je ljudi koi i dalje veruju da će mo mi ući u EU. Pa sutra da priznamo Kosovo, gradimo se od RS,damo autonomiju sandžaku i vojvodini,potpišemo da smo genocidna nacija,uvedemo sankcije Rusi. Bićemo svetlosne godine daleko.

  8. U Ohridsom sporazumu se kaze da se prvo mora ispostovati Briselski sporazum, ali nisam primetio da se neko iz EU seca toga.

  9. licemerje i dupli standardi, to su te „evropske vrednosti“

    Ne razumem kako neko može da živi u prošlom veku ?!!!
    Probudi se vidi realnost.

  10. Koliko godina traje ova naša „Odiseja“,najiskrenije više se ni ne sećam kada su počeli sa ucenama,packama i obmanama! Vera naša pravoslavna je najveći trn u njihovim očima.

  11. Iznenađeni i uvređeni a prihvatili ohridski i ostale sporazume .Priče za nas koje smatraju debilima

  12. Koliko znam, Milošević je podneo zvaničan zahtev preko Lukašenka da Srbija uđe u savez sa Rusijom i Belorusijom. Bolje je živeti sa poštenim seljacima nego sa bogatim licemerima. Ionako sad svi kupuju kuće na selu ili se vraćaju na dedovinu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.