EU sa pažnjom prati špijunsku aferu između Zagreba i Beograda

Kako je Danasu rečeno u diplomatskim krugovima, ako uopšte i bude bilo javnih reakcija Brisela, to se može očekivati tek kada se bude raspolagalo sa više zvaničnih i potvrđenih informacija, što trenutno nije slučaj
U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu juče saslušavan osumnjičeni za špijunažu

Ostavite komentar


  1. У току првог светског рата, Србија је била једина земља на свету која није имала шпијуне у редовима своје војске. Шпијунажа се појавила након Осме офанзиве.

  2. Ljudi ne zamajavajte se. Pogledajte hrvatsku stampu i videcete da je njima Srbija zadnja rupa na svirali. Oni su daleko ispred nas po standardu, i vec su u EU. Imaju druge teme, mnogo vaznije od Srbije. Vama Vucic i Dacic serviraju ove price, jer nemaju sta da vam ponude; prevode vas zedne preko vode. U Hrvatskoj se smiju na ovo. Ne budite glupavi.

  3. Kako se, bre, baš sad potrefi da ovaj bude špijun, balkanski?! Šta je radio pre 15 dana, pa ga ne ufatiše? Bio na moru? Uz““o neplaćeno? Il““ tek poč““o, a ovi ga ufatili, još u Batrovcima? Otkud ko-incidencija?

  4. Smešno! Šta "prati" kad Nemačka sve zna? Hrvatska samo sledi instrukcije kao i uvek. I svaka diplomatska bitka Srbije je predodređena na neuspeh. Zar se niste uverili još 90-tih? Nije što jeste, već ono što "svet" kaže. Tačka. Špijuna treba deportovati kao atomski otpad.

  5. Nismo jos uspeli da privedemo hrvatskog spijuna koji se krije pod kodnim imenom "sto Muslimana za jadnog Srbina".

  6. Dok njihove (zapadne) špijune ne diraju, briga ih za ove iz jadnih državica. Njihovi upravljaju Srbijom

  7. Je naš Bata. Ne sekirajte se ljudi, sve će to Bata da izniveliše fug masom, čim ga izaberu. I Evropa može da dane dušom. Zna Bata – kako se to radi. I klečeći, ako treba…

  8. "…spijuna koji se krije pod kodnim imenom "sto Muslimana za jadnog Srbina"……….I šta? Htjeli biste reći da nije prošlo vaše vrijeme?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.