Euleks: Kao posmatrači prisustvovali obdukciji, kosovske vlasti vode istragu u slučaju Banjska

Ostavite komentar


  1. Po rezoluciji 1244 je KFOR zaduzen za bezbednost, KP sacinjena od Albanaca ne sme na sever, Euleks ne radi nista. Sve protivpravno.

  2. Bili ste posmatrači kad su se dogodila ubistva Srba. Bili ste posmatrači prilikom obdukcije. Još fali da se kao posmatrači pojavite i na sahrani, pa da vas ozlojeđeni narod motkama razjuri. Bagra.

  3. Ako se borite protiv zveri šta očekujete? Kad kreneš na zveri oružje ne ispustaš, ne predaješ se. Za te zveri Srbi su teroristi i u skladu sa tim oni se ponašaju. Nepromišljenost Srba koji su uzeli oružje jer više nitsu mogli da pristaju biti na svom a tuđin da vlada, koštala ih je glave. Nije dovoljna samo hrabrost i biti u pravu, potrebna je mudrost i kad uzmeš oružje u ruke. Najveća greška je preuranjeno povlačenje, neide to hajdučki. Kako je sad preživelima? Istinu pišu pobednici a kad pogineš za slobodu pobedio si. Srbija sa ovim, siguran sam nema ništa. Dozvoliti svom narodu da se brani nije protuzakonto. Rekla kazala neka pričeka. Tek je počelo a kraja biti neće.

  4. Krajnje je vreme da se primeni zakon u Srpskoj pokrajini Kosovo i Metohija. Kome to ne odgovara, njegov problem.

  5. Pa što nas naš predsednik ne informiše tačno koji je dat Eulexa?
    Što nas zaluđuje da KFOR i EULEX čuvaju Srbe, kada je istina da čuvaju kosovske institucije?

  6. Sta je gospoda iz dosa potpisivala sa euleksom te nisu nadlezni vi iz dosa treba da cutite a ne da pametujete

  7. Ако само власти тзв. Косова воде истрагу ,то је као да купус дајете кози на чување !А ,што се тиче Еулекса : ‘Слепци’ оцевидци су ангажовани сведоци !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.