Fajon: Nadam se viznoj liberalizaciji za Kosovo u maju 2019.

Ostavite komentar


  1. Taman se ovaj datum poklapa kada Federiki Mogerini ističe mandat i kada Srbija i Kosovo postignu sporazum o potpunoj normalizaciju međudržavnih odnosa te medjusobom prizavanju
    Vizna liberalizaciji se nepravedno Kosovu onemogućeno i , sad treba da izgleda kao odraz uspješne Mogerinijeve politike i EU u sačuvaju mira u Balkanu i Europi sto nad albance navodi na sumnju jer, iste reci su izgovorene tokom Londonske Konferencije 2913 g.( prekrajanje albanskih teritorija radi sačuvana mira u Europi ) Pa ipak , nakon toga Balkan i Europa prošle su kroz dva svetska i dva balkanska rata samo radi toga jer , albansko pitanje nije bilo pravedno i dostojno razmatrano i rešeno …!

  2. voleo bih da neko negde napise, da obajsni kako uopste zitelji Kosova koji imaju pasos Kosova i koriste taj pasos – putuju i pogotovo da im se odobri bezvizni rezim, kada 5 zemalja EU nije priznalo Kosovo, samim tim ni dokumenta drzave Kosovo? Kako mogu da udju uopste u neku od zemalja EU ako ih 5 njih nije priznalo i da li to znaci da oni mogu uci u zemlje koje su priznale Kosvo, pa cak i u zemlje koje ih nizu priznale (mozda ne dirketno, ali preko drugih zemalja EU)? zaista bih voleo da dobijem pojasnjenje

    1. Ja sam bio u Rumuniju pre 2 godine sa Kosovskim Pasosem, a pre godinu dana u Grcku. A moguce ove godine i u Slovakiju kod rodjaka. Pa vi ne zivite u ovaj svet ili sto je to lose da mi Albanci sa Kosova da nemamo pravo da idemo i potrosimo pare u neke drzave.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.