Fajon: U EP zabrinuti zbog dijaloga vlasti i opozicije u Srbiji, žele da počne što pre

Ostavite komentar


  1. Izvršite pritisak na Aleksandra Vučića, jer od njega je ovo zlo i poteklo. Nemojte ga više zaobilaziti ili i vi iz EU nam prodajete maglu da bi namagarčili opoziciju da udje u parlament i da ga legalizuje ne bi li Vučić rešio pitanje Kosova, a taj dokument dobio na legalnosti. Medjutim narod ispašta i trpi u autokratiji, opštoj pljački i bezakonju. Ako mislite da će Vučić rešiti pitanje Kosova i da će uvesti Srbiju u EU grdno se varate. Lopov nikada ne vraća ukradeno.

    1. Tako je, Djidolarosu se ne vraća ono što je pokrao, a ti nauči šta je diktatura, inače, nećeš dobiti “Petka“.

  2. ‘Ne slažem se da nismo bili uspešni u prvoj fazi, jer smo postigli nekoliko poboljšanja izbornih uslova.’ – Navedi jedano?

  3. …zna samo reč monolog!-Primajući AV subvencije,EU ga održava na tronu diktatora!-Gonite se u plićak moravski!

    1. A ti, knjigu u ruke, pa nauči šta je to diktatura, pa nam to i objasni. “Dikatatura“ je kad pretiš deci predsednika, i ne budeš sankcionisan, je l’ tako? Sa tom floskulom, “diktatura“ ispadate samo smešniji i sve bedniji.

      1. Pomnožite Vaš komentar hiljadu puta pa ga podelite ovima sa kruga dvojke, bravo.

  4. Divim se i podrzavam Tanju Fajon koja je upoznata sa haoticnim stanjem u neuredjenoj pravnoj drzavi Srbiji.Nadam se da ce Tanja Fajon kao clanica posrednickog tima EP za dijalog srpske vlasti i opozicije, posto najbolje poznaje trenutno stanje u Srbiji upoznati ostale clanove sa trenutnim stanjem i da ce svi zajedno , napraviti bar mali pozitivan pomak..Sto se tice sastanka sa Ivicom Dacicem nisam siguran da on uliva neko poverenje jer moji prijatelji i ja koji pratimo njegovo delovanje na politickoj sceni Srbije shvatili smo da je on covek kome je samo stalo do udobne fotelje i zato seta sa funkcije na funkciju a diskutabilno je koliko je adekvatno sposoban za iste.Mogao bi kada se sastane sa timom EP da im se obrati na Engleskom jeziku ili da im otpeva neku pesmu ,kako je uobicavao da radi ,mada mislim da ni za pevanje nema talenta.Podrzavam dijalog ali nisam siguran da je Ivica Dacic prava osoba za bilo kakav dijalog jer kada je on u pitanju za njega vazi izreka“Vuk dlaku menja a cud nikada“’.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.