Faktor: Da li je Sarajevo od Beograda tražilo privođenje Dodika?

Ostavite komentar


  1. Sve treba da bude azurno i bez odugovlacenja. Pio u Sarajevu tri godine dana treba da bi odgovirio na obicnu zalbu,a ima propisan rok u kome mora da se oglasi. Prema tome nema ljutnje. Teska je administracija.

  2. Ako se Vucic i politicari iz Beograda sto pre ne oslobode kabadahije i sirovog Dodika glavnog shefa Banja Luckog entiteta, dozivece da Srbija uskoro bude u gorem polozaju nego sto je Bosna sada. Dodiku je Beograd kao putovanje u inostranstvo jer ga na ostale destinacije kao destruktivnu licnost vise niko ne prima.

  3. Jadni mi,kad se izdajnici samoproglasavaju za vizionare!U ovom kokretnom slucaju,oko gospodina Dodika,nas Inaugurant se cvrsto drzi njegovog skuta.Prekasno Marko na Kosovo stize!Griza savesti je jaca od -Patriotizma!Tako ne mozemo stici nigde,ni do sopstvene Avlije!!!

  4. Najgora reklama za jednog politicara je imati Dodika pored sebe. Dodika cije cipele br 55 su u skladu sa njegovim QI /koeficijentom inteligencije/. Politicari koji zele sebe da sahrane, trebaju izbegavati sirovi materijal iz Laktasa /okolina B. Luke/..

  5. Hehe, opet lazucka nas predsednik. Taj novac sumnjivog porekla je, po svoj prilici, isplata za promenu curka Milorada Dodika i skretanje od Tadica et. Co. ka Nikolicu i Vucicu. A tek vila na Dedinju ciji je vlasnik predsednik RS… ma uopste nije sumnjivo!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.