FAZ: Crnogorskoj opoziciji zajedničko samo neprijateljstvo prema Đukanoviću

Ukoliko bude formirana vlada bez Đukanovićeve partije, onda verovatno samo ekspertska, ocenjuje list FAZ

Ostavite komentar


    1. Oni bi da se vlast u Crnoj Gori promeni ali, da se nista ne menja. Da Crnom Gorom vlada neki „Milo“ , koji se nece tako zvati?! Tako bi Crna Gora i dalje ostala zarac u rukama takozvane medjunarodne zajednice, citaj, SAD, Nemacka, V. Britanija i jos nrkoliko drzava koje su samo broj jer nista ne odlucuju, koji bi sluzio za sve prljave poslove na Balkanu i sire.

    2. @Djordje: Ovaj tekst nije ni video centralu FAZ, već to neka piskarala, „dopisnici“ pišu naručene tekstove.

    3. Politicki „analiticari“ omiljeni komentatori Danasa, nazalost, umesto GLAVOM, razmisljaju srcem. Po principu „sto je maci milo…“. Tekst je potpuno realan, a to sto se vama ne svidja, zao mi je! Dakle, skupili su se „s ko’ca i konopca“. Jedina razlika izmedju nase i njihove sarene opozicije je sto je prosrpko- rusko-klerikalna opcija dobila mnogo glasova. I sada isti takvi odavde seire, nadajuci se da ce sve dobro sto je Djukanovic uradio za Crnu Goru biti obrisano. Ocekivanje da ce Sbija ponovo upravljati Crnom Gorom se jasno vidi iz ostrascenosti i nerazumljive radosti kojom se ovde komentarisu izbori u STRANOJ zemlji.

      1. Bez obzira što ste profesorka, stičem utisak kao da niste bili na svim časovima. Možda opravdano, zbog bolesti, a možda kao loš djak? Mislim da je baš Vaš komentar u duhu , „što je maci milo..“. Ako je crnogorska opozicija društvo skupljeno „s koca i konopca“, kakvo je društvo oko Mila Djukanovića?! Sve sama gospodja, časni i objektivni ljudi, zar ne? Budite iskreni, Milo je prevazišao sve granice normale i zašao u svojevrsno ludilo.Jedini koji bi mogli da mu pariraju su pokojni Bokasa i Idi Amin, s time, što su bili daleko pošteniji i manje alavi od „gospodara“ Crne Gore. I još nešto? Srbija nikada nije upravljala Crnom Gorom niti su joj to namere pa prema tome, Vaša opaska, da će „ponovo“ upravljati nema, ama baš, nikakvog smisla. Crna Gora je u očima svih Srba oduvek tretirana sa najvećim poštovanjem, možda zbog toga što većina gradjana i Srbije i Crne Gore ne može da utvrdi dokle se u njima, u njhovioj svesti proteže Srbija i srpstvo a odakle Crna Gora.

  1. U pravu je FAZ. Tako su se i 40-ih udružili SSSR i USA i Ujedinjeno kraljevstvo.
    Ima nešto kod diktatora što udruži ceo civilizovani svet protiv njih.

  2. Nemci već počeli da podrivaju buduću vlast u CG. Ne čase časom, ridaju suze za Milom.

  3. Ovo je programsko savezništvo sa jednim jedinim ciljem: da se obori diktator i njegova mafijaška organizacija i u Crnu Goreu uvede demokratija, poštovanje zakona i pravna držaava, ogroman posao demontaže jedne hgobotnice koja se 30 odina gojila. Zato je dovoljno što su već rekli: vlada stručnjaka za jedinimi ciljem da sve to ispravi i ida potom omogući slobodne izbore bez nameštanja, bugarskih vozova i lažnih duša. Tek na tim izborima narod će glasati za političke ideje, pa ko dobije on pravi vladu. Izgleda malo, ali to je ogroman posao. Srpski narog i uopšte građani Srbije trebalo bi da se ugledaju na narod u Crnoj Gori koji se snagom svoga glasa ratosiljao bede i lopovluka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.