FHP: Arhiva o zločinima u Sandžaku – pripadnici Vojske Jugoslavije i MUP-a Srbije direktno učestvovali u nasilju

Ostavite komentar

  1. Predložio bih FHPu da svoja saznanja od pre 25 -30 godina nikako ne prezentuju nadležnim institucijama već da se založe za odvajanje tog dela Srbije u samostalnu državu. Potom da im Srbija izgradi auto-puteve do Sarajeva i Turske…

Ostavite komentar

Politika

Šta za Srbiju znače poruke šefa diplomatije SAD Kosovu? 8

Šta za Srbiju znače poruke šefa diplomatije SAD Kosovu?

Sastanak predsednice i premijera Kosova Vjose Osmani i Aljbina Kurtija sa državnim sekretarom SAD Entonijem Blinkenom u Beloj kući, poslužio je, osim za potvrdu energetskog sporazuma koji je najvrednija pojedinačna investicija SAD na Kosovu, i za jačanje veza Sjedinjenih Država sa delom regiona Zapadnog Balkana koji stoji na njihovim pozicijama po pitanju rata u Ukrajini, kako ukazuju diplomatski izvori Danasa.

Naslovna strana

27. jul 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.