Filip David: Crkva treba da brine o duhovnom zdravlju ljudi, a ne da izaziva sukobe i uređuje državu

"SPC krije neka mračna mesta u svojoj istoriji, o kojima se nikada nije javno izjasnila, a trebalo je"

Ostavite komentar


  1. Ovaj lik je smesan da ne moze biti smesniji. Mirodjija u svakoj corbi: staljinistickoj, komunistickoj, tranzicionistickoj, postkomunistickoj, globalistickoj… ama bas u svakoj. I sve dobro naplati.

  2. Tako je! A naši političari to nikako da shvate, jer im je važniji populizam i trovanje umova. Došlo je dotle da je Srbija postala neka vrsta pravoslavne džamahirije, suprotno Ustavu.

  3. @Dejan: Samo zagrižen i poluobrazovan naprednjak može da komentariše i neosnovano vredja optužbama u komunističko-staljinistićkom stilu. Filip David je potpuno u pravu.

  4. „SPC krije neka mračna mesta u svojoj istoriji, o kojima se nikada nije javno izjasnila, a trebalo je“. Шта ли тек можемо да кажемо за католичку цркву кроз векове, али нећемо о томе, они су моћни.

  5. Baš tako,pod hitno ih treba postaviti na mesto na koje treba da budu,a politiku da ostave političarima…prešli su sve granice…

  6. Filip David je rekao toliko toga novog i originalnog – onoga što nismo do sada čuli i pročitali a odnosi se upravo na Srpsku pravoslavnu crkvu. Trebalo bi da se zamislimo nad sobom jer toga nigde u Svetu nema.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.