FT: Zemlje Zapadnog Balkana postaju nervozne zbog stava EU

Ostavite komentar


  1. Ljudi pa ova slika je spektakularna, istorijska, ja ne mogu da verujem da niko iz redakcije nije primetio… Obratite pažnju na detalje, način na koji naši komuniciraju, njen izraz lica. Pa sve se vidi, Srbija na dlanu, ova slika zaista vredni više od hiljadu reči. Jednoga dana, kada u udžbenicima Istorije bude trebalo opisivati AV vremena, neće trebati ništa pisati, samo staviš ovu sliku i sve Ok.

    1. Procitala nas Evropa . Ako nek nas je i procitala iz aviona se vidi da od Evrope samo hocemo pare .Sta Vucicu treba Evropa sta ce Seselju Evropa a tek Dacicu. Evropa nas nije razumela a kad nas procitala mi smo ih vec iskecali za bespovratnu pomoc. Mi volimo Ruse i taj nacin zivota i nerada i ako nas Rusi pljackaju i ni dinar nas nisu pomogli. Mi smo sigurna kuca za sve sto potrazuje interpol i sve strane drzavljane ubice i razbojnike ,Kada se razbojnici i ubice docepaju Srbije ovde su bezbrizni i Bugari i Crnogorci itd itd. Dal ovakvi trebamo Evropi sta mislite.

      1. Živomire prepisuješ tuđe komentare. Možeš ti bolje, pošto se nadam da misliš svojom glavom i da nisi ničiji bot.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.