"Ne mogu više da podržavam i zastupam politiku vlasti": Visoki funkcioner SNS u Kragujevcu podneo ostavku 1Foto: Z. S. M.

 

Zbog neslaganja sa načinom vođenja Srbije i Kragujevca, Zoran Mladenović, dao je danas ostavku na mesto zamenika predsednika Skupštine grada Kragujevca i istovremeno napustio odborničku grupu Srpske napredne stranke u lokalnom parlamentu.

O svojoj ostavci na mestu zamenika predsednika Skupštine grada i napuštanju odborničke grupe SNS-a Mladenović je sam, saopštenjem obavestio medije.

– Zbog neslaganja sa načinom vođenja Srbije i Kragujevca, razlaza sa osnivačkom politikom stranke i neispunjenja datih obećanja ne mogu više da zastupam i podržavam politiku SNS i aktuelnu vlast, te zato podosim ostavku na mesto zamenika predsednika Skupštine grada Kragujevca i napuštam odborničku grupu SNS u Skupštini grada Kragujevca, stoji u Mladenovićevom saopštenju koje je uredno potpisan, overeno i zavedeno u pisarnici Gradske uprave u Kragujevcu.

"Ne mogu više da podržavam i zastupam politiku vlasti": Visoki funkcioner SNS u Kragujevcu podneo ostavku 2
Foto: Grad Kragujevac

Mladenović se u njemu zahvalio „na dosadašnjoj saradnji”.

Svoju odluku, Zoran Mladenović nije hteo da detaljnije obrazlaže za Danas, rekavši da je trenutno na putu i dodavši „možda, neki drugi put”.

Zoran Mladenović (66), oficir u penziji, izabran je na mesto zamenika predsednika Skupštine grada na konstitutivnoj sednici gradskih vlasti 19. avgusta 2020. godine.

 

 

"Ne mogu više da podržavam i zastupam politiku vlasti": Visoki funkcioner SNS u Kragujevcu podneo ostavku 3Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari