Vladimir Gajić: Beograd na vodi je privatna investicija braće Vučić

Ostavite komentar


  1. Ma nema od toga ništa, jer je Beograd na vodi predizborna priča, tamo niti će šta da se gradi, niti može da se gradi jer bi sve potonulo u podzemne vode – rekla nam struka, eno ga Bakić još živ da posvedoči.

  2. Pratila sam tribinu pokreta slobodna srbija na njihovoj Facebook stranici, i preporučujem da ih svi zaprate jer su nešto novo na političkoj sceni Srbije. Odlični govornici prava tema. Podrška za Pokret slobodna Srbija, i pozdrav za Narodnu Stranku.

  3. Ne pati on sto je to privatna investicija. Pati sto on i njegov Capo di tuti kapi nisu brojali pare.

  4. Jel taj gdin Gajic izjavio da ce Bg na H2O da srusi i vrati u prvobitno stanje kada osvoji vlast?

  5. Znaju oni sta I Kako treba nego vi svi ponovo u skolu, dzaba ste ucili, on vas razbija na svakim izborima

  6. Ha ha haaaa,neustavan,pravno sporan,ha ha ha,šta hoćete da ga rusite nešto najlepše što Srbija ikada gradila!!!!

  7. Gospodine Gajicu dozvolite da dopunim moje licno misljenje da je cela Srbija privatna investicija brace vucic sa zeljom da prosire istu investiciju i na ceo region gde zivi srpski svet ,republika srpska .crna gora …..

  8. Ne verujem ništa ni vama ni njima jer ste ista govna koja samo gledaju kako da otmu nešto od države i stave u svoje džepove. Jedini vladar koji ništa nije uzeo, a sve je ostavio državi, bio je Tito…

  9. suki: kakve veze ima to što ste rekli sa tekstom? To je taj botovski primitivizam.

  10. Uhapsite Dinkića i sve će dalje biti lako. Beograd na vodi se gradi parama iznetim iz Srbije tokom ’90-tih i od privatizacija posle 2000-te.

  11. Beograd na vodi nešto najlepše što je Srbija gradila?! Sram te bilo, busate se da ste pratriote, a sami najstrašnije blatite Srbiju za sendvič ili dva. Sramota!

  12. Svakom kriminalcu je cilj da krade, veći problem je u nama koji smo sve ovo mirno dopustili i prećutali, stvarno smo genijalan narod. Može da nas jaše kako ko hoće. Pitam se gde bi još ovako nešto bilo i teoretski moguće.

  13. Botovi SNS, vi ćete isto odgovarati pted sudom, jer živite na grbači naroda i širite mržnju po zadatku mafije! Ko radi za mafiju, mora da odgovara!

  14. Šta su gradjani Srbije izgubili izgradnjom ovog kompleksa, pitanje za vas? Budite realni. Narodu je bitno to sto je ovaj deo grada dobio smisao koji nikada nije postojao i gde im je lepo. Djilas je napravio onaj most, i šta god da je bilo iza toga, ostade lep nost. Dosta demagogije i mlaćenja floskulama. Narod želi da živi normalno.

  15. Sram bilo mrguda strašnog (ne zaslužuje velika slova) na komentaru. Taj „što ništa nije uzeo i sve je ostavio“, najveći je srbožder koji je uništio Srbe i spski narod.

  16. Projekat „Beograd na vodi“ je mogla da sprovede u delo i prethodna vlast, ali im je bilo draže da uzimaju novac od naroda u privatne svrhe

  17. Kad vam se gospodo ne svidja Bg na vodi ,metro i ostalo sto ova vlast gradi.pobedite ih i dokazite sta ste vi u stanju da napravite za bolji zivot svog naroda.

  18. Privatna investicija na našem centralno-gradskom zemljištu sa takođe našim-opljačkanim parama, verovatno uz participaciju još neke „braće“

  19. Ima li neki dokaz za ovu priču? Kao dokaz prihvatam i da je informaciju dobio od babe sa ćoška. Uslov je da nam samo kaže njeno pravo ime.

  20. Bgd na vodi,ruglo,nakaza, na čelu sa kulom! Sve su unakazili. Plus tzv.spomenik Nemanji. Skrnavljenje.

  21. Sve poznato i istinito. To se od prvog dana videlo ali okolnosti su takve da nazalost nista ne mozemo.

  22. Ako sam dobro razumela ovaj tekst, neustavne su i privatizacije od 2000 godine do danas? Ako je država davala novac za svakog zaposlenog, ko je vlasnik tih firmi, zemljišta itd. Isplatićete štetu radnicima koji su zbog ovakvih privatizacija ostali bez posla?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.