Gajić: Nema borbe protiv mafije, to su obračuni protiv konkurencije

Ostavite komentar


  1. Nije tu samo ‘Krušik’ u pitanju već i ko je rasprodao silno oružje koje je bilo legalno u posedu građana Srbije sa dozvolom za držanje, a koje nisu mogli da preregistruju u skladu sa novim zakonom o oružju i municiji već su ga predali Režimu tj. MUP-u?

    1. Na mitinzima podrske Aleksandru Obradovic u Valjevu je bio sam Sergej Trifunovic i troje demokrata iz Valjeva po funkciji. Zasto li je tako?

    1. Svako ko brani mafiju i stoji na njihovoj strani mora da bude kaznjen i da odgovara za svoja zla dela.

      1. Mafijasima nije mesto na ulici,nasa deca nisu bezbedna dok se kriminalci slobodno setaju po ulicama.

    2. A po čemu je poznat onaj momak advokat što brani Koluviju (da, to je onaj uzgajivač izmišljene marihuane u izmišljenoj Jovanjici), što je pred kamerama poručivao novinarki koaj je o tome pisala „da je pozdravio Koluvija“ i da „nije dobro prošao onaj ko se zamerio Koluviji“?

  2. Ne znam, ali cuo sam da je taj Obradovic omrazen u Valjevu, treba pitati Valjevce zasto?

  3. Narod je u stanju hibernacije,ovi kriminalci koji nas “vode “su obesmislili sve.Htela sam da se pozalim na to da iz Galenike putujemo po trideset minuta jednu autobusku stanicu,da su na skoro svakoj zgradi razlicite/ruzne/terase,da su ljudi stavili ograde na povrsine koje su drzavne……….ali avaj,sve je obesmisljeno.Drzava je u kriminalu,resava svoje stvari,narod je interesuje ko lanjski sneg.Mi tonemo i spavamo dubokim snom

  4. Svima su moć i novac bitni. U tom smislu, da konkurencija, ali izjednačavati stvari i iskrivljeno ih predstavljati – to nikako. Da ima zavere – apsolutno ima.

    1. Ko stao kome? Dilimger Al Kaponeu ili Al Kapone Dilingeru? Ista mafija, jedan kapo di madija sklanja drugog kapo di mafija ali su svi ista organizacija.

  5. Borba protiv mafije je samo drugačiji izraz za medjusobne obračune unutar kriminalne družine koja vlada Srbijom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.