Gajić: Vučić prekršio Ustav

Ostavite komentar


  1. Što precednik reko „pa šta ako sam prekršio Ustav!!!!!!“

  2. Ne, nije tacno Tetkino dete nego 1.573 puta, ja brojao!
    Bože spasi Srbiju!!!
    Kad Ateista Boga moli za spas Srbije, vi vidite dokle smo dosli!

  3. Ako je vučić prekršio Ustav, i time uticao da se mnogi dokazi protiv mafije odbace na sudu, što mislim da je svesno uradio, šta radi tužilac. Da li je zatvorska kazna za ovo delo, a to je saučesništvo veća od 5 godina. Ako jeste, tužilac zna šta mu je činiti.

  4. Zbog predpostavke nevinosti i loseg rada setaju se kriminalci po ulicama.
    Ovo je jedinstvena prilika vlasti a imale su je i sve prethodne pa nista, da urade nesto po pitanju nacina, NACINA, otkrivanja kriminala u Srbiji , Srbija je puna kriminalaca svih fela.

  5. Nije moguće da ΛV prekrši Ustav. Kako može da prekrši ustav i zakon kada je on kompletno ustav, zakon, predsednik, premijer, ministar svih ministarstava, najbolji ekonomista i nadrilekar, zadužen za spas naroda, koga neizmerno voli, od pandemije korona virusa. Jedino još nije pisao pesme i u principu ne peva, a propevaće. Čudno je da su njega i porodicu neprijatelji prisluškivali 1.572 puta, kako tvrdi Vulin i njegova tetka. On se uspešno poredi sa neprevaziđenim Josipom Brozom Titom. U nekim stvarima Tito je malo dete za ΛV, tek šta će biti do kraja karijere, to i on ne zna još?

  6. Kad sam ja trazio od njih da idem na poligraf oni su me odbili! Sta to govori?

Ostavite komentar


Politika

UŽIVO: Poslanici i budući ministri provode Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković (FOTO/VIDEO) 10

UŽIVO: Poslanici i budući ministri provode Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković (FOTO/VIDEO)

Posle puna tri sata Miloš Vučević, mandatar za sastav nove vlade, završio je čitanje ekspozea na današnjoj sednici Skupštine Srbije koja je posvećena izboru vlade. Usledio je dug aplauz poslanika vlasti. Pred kraj njegovog izlaganja došlo je do incidenta, kada je poslanik opozicije Borislav Novaković vičući izašao pred mandatara. Rasprava o vladi je nedugo potom počela, poslanici i budući ministri provode Prvomajski praznik u parlamentu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.