Gašić o snimku iz Doljevca: Izmišljena priča o dva minuta snimka udesa na naplatnoj stanici

Ostavite komentar


  1. Izmišljena priča za izmišljenog ministra sa izmišljenom školom …

  2. На твоју жалост, Сантосе- памти интернет.

  3. Novina,
    Pored Vučića koji stalno ratuje sa istinom, pridružio mu se I B.Gašić.u obašnjenju o dva minuta, na naplatnoj rampi u Doljevcu????

  4. Ne samo da se pogledaju snimci već da se predaju nezavisnom telu na forenzičku analizu. Najbolje nekom međunarodno priznatom.

  5. Dakle, Skoda je model Superb a ne super B, dalje, mnogo prostora za nebitne igrace i finalno, gde su dva minuta sa naplatne rampe Vucicu?

  6. Ko je i zašto izvukao za dva minuta iz originalno snimka? Ko je odobrio izvlačenje tih dva minuta? Kakve vrste krivičnog dela je to izvlačenje iz snimka?

  7. Kad Gašić kaže da ne postoje 2 minuta -ja mu 100% verujem. To je moralna gromada (keramička gromada). Persona od integriteta.

  8. Sledeca odbrana ce da glasi: Udes na rampi se nije ni desio, sve je izmisljeno.Koji su to likovi i mazgovi

  9. Ako ovaj covek kad padne ova vlast uskoro nebude dobio dozivotni zatvor, onda ova zemlja treba da nepostoji.

  10. „Blago nama“ sa ovakvim ministrima.
    Vidimo se Beograde u subotu koja prva dođe, u 18.00.

  11. Oštećeni u prisustvu advokata i koga god hoće neka dođu da vide snimle sa rampe Doljevac kod Gašića.

  12. Keramicar laze i to svi znamo,zato u subotu na protest protiv nasilja.
    Vucicu ODLAZI !

  13. Na naplatnoj rampi postoje zaposleni koji su i ocevici svega što se desilo. Zašto se to nikada nije ispitalo? Drugo, ovo je došlo do nenormalnih izjava, više nije bitno sta je ko izjavio ranije, konstantno vređanje inteligencije. Lustracija i zatvor, što pre!

  14. Alo ministre, jel ti to hoćeš da kažeš da tvoj predsednik laže. Pa lično je rekao da postoje dva minuta, ali da su groznii da nisu za pokazivanje. Doduše , ne bi bilo prvi put da on laže, ali mislim da ovoga puta ti deebelo lažeš.

  15. Pa gde su ta dva minuta? Pustite snimak. Da poverujemo da kamere rade normalno, a onda bas dva minuta kad je bila nesreca kamere iznenada prestanu da rade? Nismo mi svi krezubo krdo. Imamo mozak

  16. U Krusevcu ga od 90-ih zovu Don , a znamo ko je u kriminalnoj nomenklaturi „don“. Cak mu i krimi pesme pevaju. I taj takav je ministar policije! Prikladnije bi bilo da je Himler bio ministar za brigu o Jevrejima nego sto je ovaj ministar policije.

  17. A zasto porodica ne ode i pogleda snika (ako postoji) ili kaze isli smo nema snimka lazu . . . meni ovo lici na politizaciju. Ako nema nema, ako ima ima i da se stavi tacka na to . . . ko laze.

  18. Lik ovog stvorenja, oličenja zla, naslikan je na zidu jedne crkve. Moja zemlja Sprdija.

  19. Ako taj snimak nije ništa novo što oni već nisu imali prilike da vide na sudu zašto ste ih zvali?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.