Gašić povodom izjave Svečlje: Sukobi i tenzije jedini su njegov rečnik

Ostavite komentar


  1. Verujem da je Svečlija to rekao jer imaju dokaze, naročito ako uzmemo u obzir grafite po našim ulicama i ponašanje ultradesničara po Novom Sadu, a i šire.

  2. Gašić je istakao da se Vučić ponaša u skladu sa ustavnim nadležnostima i „podsetio“ Svečlju da je u skladu sa Ustavom Srvije Poveljom UN i Rezolucijom 1244 Kosovo i Metohija „deo naše zemlje“.

    I sve dotle dok Vučić i Srbija, budu „verovali“ da su Kosovo i Metohija „deo naše zemlje“, sve dotle Kosovo „treba da racuna sa time“ da „Banjska nije jedinstven slucaj“ i da ce takvih prema rezoluciji 1244, „legalnih i legitimnih, teroristickih napada“ biti i u buducnosti !
    Tako da su „Sukobi i tenzije jedino Svečljin rečnik“ i da mu se takve stvari „samo prividjaju“ !

  3. Tako ste rekli i pre banjske a desio radoncic seta slobodno na kancelarie SNS sa gasicom djuricom svi dosta

Ostavite komentar


Politika

Odbačena opoziciona lista koalicije „Jagodina zaslužuje bolje“ 10

Odbačena opoziciona lista koalicije „Jagodina zaslužuje bolje“

Izborna komisija grada Jagodine donhela je rešenje o odbacivanju liste Maja Radojičič - Miroslav Miki Aleksić - Narodni pokret Srbije - dr Zoran Lutovac - Demokratska stranka "Jagodina zaslužuje bolje" (Jagodina protiv nasilja, Boris Tadić - Socijaldemkiratska stranka, Pavle Grbović - Pokret slobodnih građana, Ekološki ustanak - Ćuta, Pravo na izbor).

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.