Gde su bili poslanici DS dok je trajala sednica Skupštine Srbije?

Ostavite komentar


  1. A onda ce te da dodjete na blagajnu da uzmete prinadleznosti u kojima sam i ja mojim doprinosom ucestvovao.

  2. nerazumna odluka, ali zapamticemo to i na nekim drugim izborima, nema njima glas, a i ona grupacija koja bude ili ovi budu s njima u nekoj ,,koaliciji,, izgubice ..jel ovakvo potcenjovanje glasaca, je sramotno, opozicija je lepo uradila , polozila zakletvu prema nama gradjanima, i ovi koji su to uradili imace glas i salje od ,,naroda,,..tako da su i ovi mogli to isto pa onda da se slikaju sa ovim mladicem…..

  3. Koja lakrdija od naše političke scene. Da li da se smejem ili da plačem?!?!

  4. Jadno i bedno. Kada će se opozicija ujediniti. Zato ništa neće uraditi jer još ima podela medju njima. To me podseća na DOS koji se raspao jer nisu mogli da se slože ko će prvi na čelo i da stavi svoju zsd njicu u fotelju. I sada se to dešava pa se pitam da li treba i kako sledeći put da glasam.

  5. Sram vas bilo.
    Nisam ni za koga,ali sram vas bilo.
    Niste se trebali slikati u kafani.

Ostavite komentar


Politika

Avžner u „Utisku nedelje“: Opozicija nije smela da nasedne i da se pocepa, da je ostala jedinstvena međunarodni pritisak bi bio veći 10

Avžner u „Utisku nedelje“: Opozicija nije smela da nasedne i da se pocepa, da je ostala jedinstvena međunarodni pritisak bi bio veći

Jedino objedinjena opozicija je kontrateža režimu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ona nije smela da "nasedne" i da se pocepa, istakao je večeras marketinški stručnjak Igor Avžner i dodao da podržava izlazak ujedinjene opozicije na izborima u Novom Sadu, dok u drugim mestima gde je ona razjedinjena nema ni logične, ni matematičke šanse da pobede Vučića.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.