GDF: Kamberi jedino svetlo u skupštinskom tunelu

Ostavite komentar


  1. GDF je samo jos jedan dokaz besprizornosti pojedinaca u Srbiji, koji pokusavaju da se bave, ne politikom, vec politikantstvom. Oni ce podrzati i crnog djavola samo ako je neprijatelj njihovih neprijatelja. Ocekujem da u tu svrhu pidrze i „demokratske“ napore Tacija, Haradinaja i ostalih kosovskih multietnicara. Jad i beda.

    1. „Ocekujem da u tu svrhu podrze i „demokratske“ napore Tacija, Haradinaja i ostalih kosovskih multietnicara.“.

      To su već podržali Srpska lista i Vučić.

  2. GDF, u zelji da posto-poto bude protiv vlasti(protiv koje sam licno) hvali klasicnog iredentistu. Coveka koji se ne smatra drzavljaninom Srbije. A, korusti sve sto moze od nje. Pa i to da sefuje jednom opstinom podjarmljujuci tamosnje Srbe. Da je vlast kakva treba da bude dala bi mu sut kartu i placrni prevoz do Albanije ili “kosove”.

      1. A gde smo to mi a gde ste to vi? Najbedniji ste u Evropi, sa najmanjim platama i penzijama, nepriznati i izdrzavani, budzet niste sposobni da popunite nego vam ga dopunjuju iz EU i USA, uvoz deset puta veci od izvoza, najveca nezaposlenost , najmanja strana ulaganja u privredu, jedini kojima trebaju vize za EU, predsednik na putu za Hag zbog zlocina koje je pocinio, najveci broj trazilaca azila, najveci broj pripadnika ISIS-a, etnicki ste ocistili Kosovo, divljacki palili crkve, podelili Makedoniju, u Albaniji izbrisali manjine…

          1. @Balkancaffe B

            Bilo bi dobro za vas da ste americka kolonija, samo sto niste. U centralnoj Srbiji je registrovano i radi visestruko vise americkih firmi nego u toj vasoj karikaturi na Kosovu, pre ce biti da ste mini-Avganistan na Balkanu.

        1. @re
          Bedna ti keva sto te tako lepo vaspitala. A ti si kao bio da vidiš Kaka mi živimo na Kosovu? Pa znaš li da smo najzaostaliji bili pod vasom okupacionom kolonijalističkom vlašću, i koliko smo brzi napredovali možete samo da nam zavidite. A sto se tiče paljenja bogomolja, za to ste prvaci; genocidaši jedni. Beograd je imao 273 džamije, a sada samo jednu. Bolesni demagogu, idi leči se, ili dodji na Kosovo da te ja izlečim. Molim vas objavite moj komentar, budite fer

          1. @Miki

            Sta je aLJbanski patriLJoto, boli te istina? Ne uklapa se u tu vasu samozaljubljenu sliku koju imate o sebi? Za vasu bedu ste sami krivi i niko vise. Decenijama ste ziveli na grbaci poreskih obveznika Srbije, u zadnjih dvadeset godina ste dobili milijarde od SAD i EU, najvise po glavi stanovnika od svih na svetu i nista niste napravili, i dalje ste najbedniji. Isto vazi i za vasu maticnu Albaniju, da nisu i za to Srbi krivi? Idi ti pred neku trafiku pa tamo, uz pivce, sa krezubim kolegama izigaravaj junacinu.

          2. @Miki

            Jedina oblast u Evropi gde se u 21. veku necije crkve i manastiri moraju braniti zicom, policijom i vojskom je albanizovano Kosovo. Toliko o vasoj „kevi“, „vaspitanju“, ko ste i sta ste i ko je zreo za lecenje.

      2. Eto tipicnog srpskog “opozicionara”protiv sam ove vlasti al kad se radi o albancima……..belorusi su pojam za vas bre!!!!

    1. @Aleksandar***A šta bi trebalo dati osuđenom ratnom zločincu koji sedi i debatuje u srpskoj Skupštini,šut kartu i prevoz do Dodika?

      1. @Achtung,achtung,es wird bekannt gegeben!

        Glupe li replike bez ikakve veze… Sto je najsmesnije cak ti ovo nije ni maksimum.

        1. @Ao tan***Da li je Kamberi robijao zbog ratnog zločina?E to su vaša merila,on je Albanac i njegovo mišljenje je unapred osuđeno kao nepodono a poslanik zločinac je Srbin pa je samim tim oslobođen moralne odgovornosti!Evo ti ga…maksimum!

  3. Ne treba da se postavljamo kao navijaci. Treba kriterijum da nam bude istina, ko god da je izgovara i da se pobunimo ako je nesto neistina.

      1. @Lisi

        Rece nama pripadnik naroda koji veruje o lazi o „ilirskom poreklu“, da je „oslobodio“ Kosovo ili da na Kosovu postoji „nezavisna i suverena drzava“.

        1. @look…Ako nije nezavisna i suverena država otkud to da imaju svoj Ustav,predsednika,premijera,Vladu,ministre,Skupštinu,poslanike,bezbednosne snage(ROSU),policiju,graničare,carinike,poreznike,sudije,priznanje nezavisnosti od preko sto država članica UN …I gde je Srbija u toj priči?Nema nijednu granu svoje vlasti na toj teritoriji i kontrolu nad većinskim stanovništvom koje tamo živi!

          1. @Carnegie Endowment for International Peace

            Ovo je sigurno petstoti put da si napisao ovaj jedan te isti „komentar“. Na svakih sto stize ti burek a na svakih dvesta baklava ili sta, ocekujes i neki orden od ratnog zlocinca Tacija ili ratnog zlocinca Haradinaja?

          2. @Carnegie Endowment for International Peace

            Vrlo jednostavno, spisak suverenih i nezavisnih drzava se poklapa sa spiskom clanica UN-a. Na tom spisku nema „republjik kosova“ posto spada u kategoriju Juzne Osetije i slicnih tvorevina.

  4. Gospodo iz GDF, vi koji niste jadikovali nad uslovima i bojkotovali izbore, gde ste vi u toj skupštini? Nema vas? Kako? Niko za vas nije ni čuo, osim ako lično ne poznaje nekog od članova, jer niste bili na TV, radiju ili štampi (izuzev lista Danas). Vučić vas je kontrolom medija zbrisao iz kolektivne svesti Srbije, a kad vas je eventualno i spomenuo bili ste ispljuvani, kao i ostali. Šta ste očekivali? Da svi izađu na izbore u takvim uslovima i budu ismejani i opljuvani, kao i vi?

    1. @Sasa

      Ne bi postigli bolji rezultat ni da su ih mediji ne znam kako forsirali i mazili i pazili, ovo aplaudiranje albanskom sovinisti dovoljno govori zasto.

  5. “GDF je ocenio i da je ovakvom stanju demokratije najviše doprineo Aleksandar Vučić koji je upotrebio svu svoju stranačku paravojsku, ucene, zastrašivanja, manipulacije i „brojanje“ glasova, a pripomogli su i oni koji su bojkotovali izbore, jadikujući nad izbornim uslovima.”
    Pre koji dan uputio sam pisma, a povodom objave nježihovog pisma u Danasu, s kojim traže izvinjenje od Ministra kulture. Evo te sadržine koja se odnosi i na citiranu rečenicu od strane GDF:
    Iako nisam lično imenovam, osećam se dužnim kao građanin Srbije, inače, ugrožen od strane Aleksadra Vučića, jer ugrožava državu i građane koji žive u njoj, reagujem na objavu nastavnika i saradnika Odseka za psihologiju fakulteta u Novom sadu i Odeljenja za psihologiju Filozofskog fakulteta u Beogardu, u kojoj traže izvinjenje od strane Ministra za kulturu Republike Srbije, objavljeno jednom 21. oktobra i drugi put 22. oktobra o. g.
    Vi, podpisnici pisma se predstavljate da ste eksperti za mentalno zdravlje, a sigurno znate da sve postavljenike u vlasti bira i imenuje Aleksandar Vučić. Svi su izabrani od ličnosti koja ima problem sa svojim mentalnim zdravaljem.
    Svaki student psihologije koji je iole razumeo lekcije o patologiji ličnosti dobro zna da bi Aleksandru Vučiću trebalo odmah lekarski konzilijum psihijatara i psihologa da zabrani bavljenjem politikom.
    Uostalom dve psihijatrikinje, Slavica Đukuć Dejanović i Sandra Rašković Ivić su javno na televiziji spomenuli samo jednu dojagnozu – NARCISODNOST. No, nisu rekle da ta dijagnoza ima širu patolgiju.

  6. Ko zna imalo istoriju, zna da su su Albanci, muslimani, zbog svoje vere koje zahteva osvajanje sveta, i od dobrog muslimana uvek prvi kretali u ubijanje, i sve ostalo… U Otomanskoj imperije, nije bilo tolerancije za druge, sem da se poklone i uklone u stranu.. Islam nije suštinski miroljubiva religija, ma šta ko pričao.. A Albanci kad su prihvatili islam postali su najbolji djaci.. I onda su u 17, 18, 19 i 20 veku radili neke loše stvari Srbima.. Ko u Bosni i Hercegovini, muslimani predvodjeni muslimandkim begovim
    A.. Ko sad glavoseče u Francuskoj… E sad Kamberi priča o zločinima sa srpske strane.. I u redu je to, ali ko se nama izvinjava za sve njihove zločine.. Kaže Srebrenica.. Ne bi bilo osvete da nije Naser Orić izlazio iz zaštićene zone i klao i vadio oči.. Inače u Medvedji ima samo nekoliko hiljada Albanac.čisto da se zna.. Priča o Raškoj, tj. Sandžaku je smešna jer tu je Karadjordje skoro proglašen zločince, ali se zaboravlja da su Sandmaklije prvo klale, a prilikom ulaska Karadjordje je došlo do osvete.. Uostalom od te naše države mi smo svojom borbom stvorili sekularnu državu i odrekli se uticaja i same crkve.. I uveli i muslimane u Evropi, kakvu takvu.. Da je do njih oni bi stvorili Islamsku državu, sa primenom muslimanskog pravila i morala… Ali onih stvarno očekivanih od Muhameda.. A sa njim nema rasprave..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.